Sistemim nasıl görünüyor?

Fiyatı biraz yüksekti o zamana göre 20.000 ₺ ekran kartı ikinci el ama tamamıyla kendi istediğim gibi dizdiğim için biraz yüksek yani hazır sistem alıp sitediğim parçaları takmış olsaydım sadece ekran kartı daha iyi olacaktı.

O zaman oyun testi yapmaya gideyim. Bu arada Hz olayı deli bir şeymiş.
Bende biraz öyleyim hocam, bana 3070 gösterip içinde H510 anakartlı sistem atıyorlar. Ben sadece anakartın iyi olmasını istemiyorum, öbür parçalarda ortalama, ortalama-üstü olsun istiyorum. En iyisini yapmışsınız o kasa 3070ti bile kaldırır.

Bende biraz öyleyim hocam, bana 3070 gösterip içinde H510 anakartlı sistem atıyorlar. Ben sadece anakartın iyi olmasını istemiyorum, öbür parçalarda ortalama, ortalama-üstü olsun istiyorum. En iyisini yapmışsınız o kasa 3070ti bile kaldırır.

Bende kaldırması için böyle yaptım.
Keşke o ekran kartını almasaydınız :(
O kartın biraz ısınma sorunları var. Ama gene de sisteminiz hayırlı olsun. Kesinlikle çok güzel gözüküyor.

Monitörleri modlarıyla ayarlayabilirsiniz. Ayrıca sarılık için Windows'un gece modunun kapalı olduğundan emin olun.

Yok test ettim uzun süre öyle bir şey yaşamadım. Birde G Force Now kullanıyorum.

Güzel sistem hayırlı olsun, aramıza yeni bir yayıncı mı katılıyor yoksa? Monitörü ayarlarından sıfırlarsan düzelir diye düşünüyorum.

Güzel sistem hayırlı olsun, aramıza yeni bir yayıncı mı katılıyor yoksa? Monitörü ayarlarından sıfırlarsan düzelir diye düşünüyorum.

Bu konu hakkında yorum yapmak doğru olmayacak. Sistemi farklı bir proje için kurdum eğer başaramazsam. Oyun kanalı falan açabilirim.
Keske bende de boyle bir sistem olsa.

Çalıştım valla yoksa çok zordu. Çalışırken beklemekte bazen zorda değiyor. Çalışp plan yaptım sürekli. Sabrettim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı