arellll Zeptopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #1 Laptopumda ek olarak NVIDIA GeForce GTX 630M bulunuyor sürücülerini kurdum ancak Valorant'a girerken Intel HD 3000 olan ekran kartını kullanıyor. Bunu düzeltmeyi beceremedim YouTube'deki her şeyi yaptım becermedim. Dosya Ekleri image.png 60,1 KB · Görüntüleme: 75 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2023
Laptopumda ek olarak NVIDIA GeForce GTX 630M bulunuyor sürücülerini kurdum ancak Valorant'a girerken Intel HD 3000 olan ekran kartını kullanıyor. Bunu düzeltmeyi beceremedim YouTube'deki her şeyi yaptım becermedim.
KS KS arellll Zeptopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #11 Bertolacci dedi: Başka herhangi bir oyunda deneme şansın var mı? Belki bize bir fikir yaratır. Genişletmek için tıkla... ne gibi? robloxta aynı şekilde nvidia ile çalışıyor. Bertolacci dedi: Başka herhangi bir oyunda deneme şansın var mı? Belki bize bir fikir yaratır. Genişletmek için tıkla... ha birde. experience ile denedim oyunu görmüyor Xd Son düzenleme: 5 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
Bertolacci dedi: Başka herhangi bir oyunda deneme şansın var mı? Belki bize bir fikir yaratır. Genişletmek için tıkla... ne gibi? robloxta aynı şekilde nvidia ile çalışıyor. Bertolacci dedi: Başka herhangi bir oyunda deneme şansın var mı? Belki bize bir fikir yaratır. Genişletmek için tıkla... ha birde. experience ile denedim oyunu görmüyor Xd