Uğurrz Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 194 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #1 Merhaba, önceki sorularımda işlemciyle ilgiili sorularım vardı fakat bu sefer ekran kartım %80/95 civarındayken %65/55 değerlerine inebiliyor. Fortnite destansı ayarlarda çektiğim fotoğrafı bırakıyorum aşağıya; Dosya Ekleri IMG20231105205446.jpg 289,8 KB · Görüntüleme: 70 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2023
Merhaba, önceki sorularımda işlemciyle ilgiili sorularım vardı fakat bu sefer ekran kartım %80/95 civarındayken %65/55 değerlerine inebiliyor. Fortnite destansı ayarlarda çektiğim fotoğrafı bırakıyorum aşağıya;
Çözüm Xevanior 5 Kasım 2023 Uğurrz dedi: Hocam peki neden düsük kullanım var GPU daha yüksek kullanılırsa daha fazla FPS alırım diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Normal. Fortnite ile alakalı bir durum bu, cihazında bir problem yok. Başka cihazlarda da aynı şey var.
Uğurrz dedi: Hocam peki neden düsük kullanım var GPU daha yüksek kullanılırsa daha fazla FPS alırım diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Normal. Fortnite ile alakalı bir durum bu, cihazında bir problem yok. Başka cihazlarda da aynı şey var.
KS KS Uğurrz Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 194 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #11 Xevanior dedi: 4070'i rahat besler o işlemci. Genişletmek için tıkla... Hocam peki neden düsük kullanım var GPU daha yüksek kullanılırsa daha fazla FPS alırım diye biliyorum ben. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
Xevanior dedi: 4070'i rahat besler o işlemci. Genişletmek için tıkla... Hocam peki neden düsük kullanım var GPU daha yüksek kullanılırsa daha fazla FPS alırım diye biliyorum ben.
Xevanior Megapat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 5 Kasım 2023 #12 Uğurrz dedi: Hocam peki neden düsük kullanım var GPU daha yüksek kullanılırsa daha fazla FPS alırım diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Normal. Fortnite ile alakalı bir durum bu, cihazında bir problem yok. Başka cihazlarda da aynı şey var. Artı 0 Eksi Çözüm
Uğurrz dedi: Hocam peki neden düsük kullanım var GPU daha yüksek kullanılırsa daha fazla FPS alırım diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Normal. Fortnite ile alakalı bir durum bu, cihazında bir problem yok. Başka cihazlarda da aynı şey var.