Sistemime SSD eklemeli miyim?

Bütçeniz yoksa önermem. Ama zorlayabiliyorsanız alın derim. Ne de olsa PC 8 sn'den kısa sürede açılıyor
Edit: Bilgisayardaki her şey hızlı açılıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
İkincisi SSD bilgisayarınızdaki her şeyi hızlandırmaz, böyle bir kanun yok. SSD'yi sisteme kurarsanız sisteme kurduğunuz uygulamalar yada programlar hızlı açılır, fakat SSD dışına kurduğunuz uygulama oyun vb programlar HDD hızında çalışmaya devam edecektir.

İkincisi ben SSD bilgisayarı hızlandırır demedim PROGRAMLARI HIZLI AÇAR dedim. Lütfen dikkatli.

Yanlış bilgilendirme yapmadım. Adam fanı kapatmaktan bahsediyor. Kapatsa yanar mıydı yanmaz mıydı, siz düşünün. Elbette kısmak için program var.
İkincisi ben SSD bilgisayarı hızlandırır demedim PROGRAMLARI HIZLI AÇAR dedim. Lütfen dikkatli

Adam diyor ki fan çok ses çıkarıyor, kıssa ne olacak peki ? Daha az ses çıkaracak değil mi, yanmayacakta ? Bilgisayardaki herşey hızlı açılıyor demişsin, şimdide dikkatli diyorsun yapma etme.

Adam diyor ki fan çok ses çıkarıyor, kıssa ne olacak peki ? Daha az ses çıkaracak değil mi, yanmayacakta ? Bilgisayardaki herşey hızlı açılıyor demişsin, şimdide dikkatli diyorsun yapma etme.
Anlamadım, SSD'nin açılış hızını değiştirmediğini mi iddia ediyorsunuz? SSD konusunda eminim.

Bütçeniz yoksa önermem. Ama zorlayabiliyorsanız alın derim. Ne de olsa PC 8 sn'den kısa sürede açılıyor
Edit: Bilgisayardaki herşey hızlı açılıyor

Hocam bir şey mi kullanıyorsunuz ? Ne yazdığınızdan haberiniz mi yok, bilgisayardaki her şey hızlı açılıyor demişsiniz. Bilgisayarın açılış hızı değişir, fakat bilgisayardaki her şey hızlı açılmaz. SSD üzerine ne kurarsan o hızlı açılır.

Hocam birşey mi kullanıyorsunuz ? Ne yazdığınızdan haberiniz mi yok, bilgisayardaki herşey hızlı açılıyor demişsiniz. Bilgisayarın açılış hızı değişir, fakat bilgisayardaki herşey hızlı açılmaz. SSD üzerine ne kurarsan o hızlı açılır.
Hocam biraz araştırma yapın, testleri bile yapıldı bunun. SSD hard diske göre programları daha hızlı okur. explorer.exeyi de hızlı okuduğu için bilgisayar daha hızlı açılır ve diğer programlar da aynıdır

Hocam biraz araştırma yapın, testleri bile yapıldı bunun. SSD hard diske göre programları daha hızlı okur. explorer.exeyi de hızlı okuduğu için bilgisayar daha hızlı açılır ve diğer programlar da aynıdır
Explorer.exe'yi bilgisayar her seferinde okumaz. Program açtığınızda o program SSD veya HDD'den çalışıyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Programlar SSD/HDD'den RAM'e aktarılır ve açık olduğu sürece orada kalır. Yani her şey hızlı açılır demek kesinlikle hatalı. Tartışmak yerine arkadaşın sorusunu cevaplamalıydınız.

Explorer.exe'yi bilgisayar her seferinde okumaz. Program açtığınızda o program SSD veya HDD'den çalışıyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Programlar SSD/HDD'den RAM'e aktarılır ve açık olduğu sürece orada kalır. Yani her şey hızlı açılır demek kesinlikle hatalı.Tartışmak yerine arkadaşın sorusunu cevaplamalıydınız.

NVDIA Sürücü Yükle sayfasından otomatik veya manuel sürücünüzü indirip kullanabilirsiniz. Kurulum sırasında veya sonrasında ayarlardan oyun ayarlarının otomatik optimize edilmesini sağlayabilirsiniz. Tabi bu destekli oyunlarda geçerli.
Emin misiniz? Bilgisayar her kapatıldığında RAM'deki bilgiler silinir. Bu ne demek? Her açılışta SSD veya HDD programları okur demek

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı