Lua Centipat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 359 Çözümler 4 1 Mart 2021 #11 schlss dedi: Hocam her virüs için format atılsaydı Anti-Virüs'e gerek kalmazdı. İyi olan Anti-Virüs'lerle tarama yapmış ve temiz çıkmış sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hocam sizi bilmem ama ben bilgisayarımda 1000:1 ihtimal virüs olsa bile o bilgisayarı formatladan kullanmam. Size iyi sosyaller.
schlss dedi: Hocam her virüs için format atılsaydı Anti-Virüs'e gerek kalmazdı. İyi olan Anti-Virüs'lerle tarama yapmış ve temiz çıkmış sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hocam sizi bilmem ama ben bilgisayarımda 1000:1 ihtimal virüs olsa bile o bilgisayarı formatladan kullanmam. Size iyi sosyaller.
W.Heisenberg Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 911 Çözümler 6 1 Mart 2021 #12 BraveMaster dedi: Hocam tarattım temiz çıktı. [ unfurl="true"]VirusTotal Genişletmek için tıkla... Temizdir o zaman, Virustotal'de bazen içinde sadece kod yazan dosyalar bile virus olarak gözükebiliyor.
BraveMaster dedi: Hocam tarattım temiz çıktı. [ unfurl="true"]VirusTotal Genişletmek için tıkla... Temizdir o zaman, Virustotal'de bazen içinde sadece kod yazan dosyalar bile virus olarak gözükebiliyor.
Riot Vanguard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.096 Makaleler 1 Çözümler 5 2 Mart 2021 #13 BraveMaster dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... VirusTotal'e hiçbir dosya RAR formatında atılmaz. Dosya RAR'dan çıkartılır, ana EXE ve yardımcı dosyaları teker teker atılır. Bu tam sonucu vermez.
BraveMaster dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... VirusTotal'e hiçbir dosya RAR formatında atılmaz. Dosya RAR'dan çıkartılır, ana EXE ve yardımcı dosyaları teker teker atılır. Bu tam sonucu vermez.