Woddrp Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #1 Bilgisayarın fanını çok ses yapıyor diye çıkarttım. Şu an 0 ses ama aklımda tek bir soru var bilgisayar ısınır mı?
Bilgisayarın fanını çok ses yapıyor diye çıkarttım. Şu an 0 ses ama aklımda tek bir soru var bilgisayar ısınır mı?
NFurkan Hectopat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 983 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer TARDIS Main Console Room Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #11 Revainer dedi: Yanlışın var hocam. Açılır ama CPU Fan Error verir. Bu hatayı da BIOS üzerinden devre dışı bırakabilirsin. Genişletmek için tıkla... POST'a devam etmiyor anlamında demiştim. Fana kablo takılmıştı düzeltene kadar devam etmeme izin vermedi bilgisayar. Artı 0 Eksi
Revainer dedi: Yanlışın var hocam. Açılır ama CPU Fan Error verir. Bu hatayı da BIOS üzerinden devre dışı bırakabilirsin. Genişletmek için tıkla... POST'a devam etmiyor anlamında demiştim. Fana kablo takılmıştı düzeltene kadar devam etmeme izin vermedi bilgisayar.
KS KS Woddrp Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #12 thesky292 dedi: Tabii ki ısınır. Çıkardığınız kasa fanı mıydı? Genişletmek için tıkla... Evet kasanın ön fanı mikrofonuma çok fazla ses veriyor diye çıkarttım. Artı 0 Eksi
thesky292 dedi: Tabii ki ısınır. Çıkardığınız kasa fanı mıydı? Genişletmek için tıkla... Evet kasanın ön fanı mikrofonuma çok fazla ses veriyor diye çıkarttım.