E5800 sistemin aşırı derecede ısınması

baranmami

Centipat
Yer
Kergit hanlığı
Daha fazla  
Bilgisayarımda sorun yoktu gayet güzel çalışıyordu 20 SAAT-10 saat boyunca oyun oynuyordum ve gram ısınma yoktu. Ne olduysa bir sabah bilgisayarı açtığımda video izlerken oldu. Kasaya dokunduğumda olduğundan daha sıcaktı, umursamadım geçer dedim. Zula adlı oyuna girdim, bu sefer elimi yakacak derecede ısınmaya başladı. Oysaki kasayı temizledim. Power fanını temizledim ve dikkatlice tekrar taktım. 3 fan çalışmasına rağmen bir değişiklik olmadı.

Bilgisayar özellikleri;

-4 GB RAM.
-İşletim sistemi: Windows 7 Professional 64 Bit.
-İşlemci: Pentium (r) Dual- Core CPU E5800 3.20 GHz (2 CPUs)
-DirectX sürümü: DirectX 11.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımda sorun yoktu gayet güzel çalışıyordu 20 SAAT-10 saat boyunca oyun oynuyordum ve gram ısınma yoktu. Ne olduysa bir sabah bilgisayarı açtığımda video izlerken oldu. Kasaya dokunduğumda olduğundan daha sıcaktı, umursamadım geçer dedim. Zula adlı oyuna girdim, bu sefer elimi yakacak derecede ısınmaya başladı. Oysaki kasayı temizledim. Power fanını temizledim ve dikkatlice tekrar taktım. 3 fan çalışmasına rağmen bir değişiklik olmadı.

Bilgisayar özellikleri;

-4 GB RAM.
-İşletim sistemi: Windows 7 Professional 64 Bit.
-İşlemci: Pentium (r) Dual- Core CPU E5800 3.20 GHz (2 cpus)
-DirectX sürümü: DirectX 11.

Fanları temizlediyseniz işlemci termal macununu yenileyin.

Dosya Ekleri

• Bilgisayar wolt ve ısı değerleri.PNG
    Bilgisayar wolt ve ısı değerleri.PNG
    48,2 KB · Görüntüleme: 47
  • Isı değerleri.PNG
    Isı değerleri.PNG
    24,1 KB · Görüntüleme: 39
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı