Sistemin RGB bağlantıları anakarta nasıl yönlendirilir?

Cedkan22

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce PcKolik üzerinden hazır sistem topladım sorunsuz geldi ancak RGB ile sıkıntım var. Kasa üzerinden RGB fanlar kontrol edilebiliyor reset tuşuna bağlı bastığımda değişiyor ancak ben bunu anakartın yazlımı üzerinden yapmak istiyorum. Ayrıca sıvı soğutmada ARGB bunu da senkron bir şekilde anakartın yazılımı üzerinden kontrol edebilir miyim?

Kasa: Game Booster GB-F3105B USB 3.0 RGB Fan Siyah ATX Mesh Kasa

Anakart: Giganyte B550 Gaming XC V2

Sıvı soğtucu: Cooler Master Masterliquid ML120L RGB SIVI SOĞUTUCU

Son düzenleyen: Moderatör:
Cedkan22, Hocam aynı kasadan bendede var. Reset tuşuna basınca direk reset atıyor bilgisayar. Fan ışıklarını nasıl yönetebilirim düğmeden yardımcı olurmusunuz banada

Cedkan22, Hocam aynı kasadan bendede var. Reset tuşuna basınca direk reset atıyor bilgisayar. Fan ışıklarını nasıl yönetebilirim düğmeden yardımcı olurmusunuz banada
Reset düğmesinden gelen Reset SW kablosunu anakarttan çıkartıp kontrolcüne tak.

Hocam benim direk bağlı geldi ben bağlamadım.

Benimkini de bağlamışlar fakat kargolama sırasında çıkmış sanırım takınca düzeldi. Şu an kontrol edebiliyorum. Sıvı soğutma ışıklarını kapatabiliyor musunuz siz peki? Ben bir türlü kapatmayı bulamadım. Power Boost 120mm noble 120.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimkini de bağlamışlar fakat kargolama sırasında çıkmış sanırım takınca düzeldi. Şu an kontrol edebiliyorum. Sıvı soğutma ışıklarını kapatabiliyor musunuz siz peki? Ben bir türlü kapatmayı bulamadım. Power Boost 120mm noble 120.
Hocam benim sıvı soğutma Cooler Master MASTERLIQUID ML120L ile değiştirdim kasanın içinde kumadası var oradan değiştirebiliyorsun.

Kasanın üzerinde ışıkları kontrol edebileceğiniz bir tuş varsa basılı tutun, daha sonra anakart üzerinden senkronize edebilirsiniz.
Var hocam reset tuşuna bağlanmış renk değiştirme basılı tutup gigabyte control centerdan rgb fusiona girip renk değiştiriyorum ama bir değişiklik olmuyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı