Sistemin sadece masaüstündeyken kapanması

slxsalih

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, gene Dünya üzerinde en nadir olan bilgisayar sorunlarıyla karşılaşmaya devam ediyorum. Şimdi ise yaşadığım sorun masaüstünde gezerken bilgisayar kendini kapatıyor direk. Fakat oyuna girersem asla kapanmıyor sorunsuz çalışıyor. Oyundan çıkıp masaüstünde 1 dakika gezineyim bilgisayar kapanıyor direk.

- 600W Frisby Power
- Amd FX 8150 İşlemci
- 16 GB RAM
- Asus M5A97 Evo Anakart
- 240 GB SSD
- 500 GB HDD
- Zotac GTX 1060 6 GB

Mobil üzerinden yazdım yazım hatam olduysa özür dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ek olarak anakartın içinde işlemci soketinin etrafındaki anakart soğutma blokları aşırı ısınıyor aid64 de köprü sıcaklıklarını göremiyorum fakat ekran kartı boşta 60 derecede çalışıyor işlemci 50 derecede ısıdan kapanıyor desem oyunda pc hiç bir şekilde kapanmıyor isterse 2 saat dursun fakat masaüstünde 1 dakika gezeyim pc gidiyor oyunu alta alıyorum biraz geziyorum masaütünde pc gene kapanıyor çok enteresan ve bu durum power değişince oldu. Taktığım power bir başka bilgisayarda sorunsuz çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı