Sistemin sağlıklı olması için hangi yollar izlenmeli?

FurMark ile zorlamak istemiyorum ama dediğiniz program ile oyun oynarken dereceleri takip etsem olur değil mi ve İncehesap alırken biraz sorun çıkarttı kargo pazartesi verildi dedi Yurtiçi Kargo bizde kargo yok dedi bugün müşteri hizmetleri ile konuştum tekrar güncel kargo takip numarası verdiler yarın gelir kargonuz dediler yani herhangi bir sorun çıkmamıştır değil mi çünkü iptal ettiler herhalde ilk başta kargoyu.
Evet öyle dedilerse gelir. Dediğim gibi HWMonitor ile maksimum sıcaklık değerini anlık olarak oyun sırasında veya oyundan sonra (örneğin 1 saat) görebilirsiniz, atıyorum 85 derede civarıysa normal bir değerdir.

Evet öyle dedilerse gelir. Dediğim gibi HWMonitor ile maksimum sıcaklık değerini anlık olarak oyun sırasında veya oyundan sonra (örneğin 1 saat) görebilirsiniz, atıyorum 85 derede civarıysa normal bir değerdir.

90 ve ustune ciktigi zaman kapatiyorum o zaman 85 derece normal bir değer zaten çok ısındıracak bir şey yapmam ısınırsa 6 7 saat Valorant oynadığım zaman ısınır o zamanda 90 üstü olursa kapatırım bilgisayarımı tekrardan ilginiz için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı