AWmeSS Decapat Katılım 26 Ekim 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #1 RAM 16 GB Arkadaşlar merhaba. İşlemci chipseti Driver'ı, ses kartı Driver'ı, nereden yüklenir? Konuyu açmadan önce farklı konulara baktım fakat anlamadım şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba. İşlemci chipseti Driver'ı, ses kartı Driver'ı, nereden yüklenir? Konuyu açmadan önce farklı konulara baktım fakat anlamadım şimdiden teşekkür ederim.
Çözüm Prime777 26 Ekim 2022 Anakartının sitesine gidip modeli aratıp sürücülerini bulabilirsin. Laptop ise laptop modelini aratıp sürücülerini bulabilirsin. Üreticinin sitesinde bulunmuyorsa sürücülerin donanım kimlikleriyle aratıp bulabilirsin.
Anakartının sitesine gidip modeli aratıp sürücülerini bulabilirsin. Laptop ise laptop modelini aratıp sürücülerini bulabilirsin. Üreticinin sitesinde bulunmuyorsa sürücülerin donanım kimlikleriyle aratıp bulabilirsin.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ekim 2022 #2 Anakartının sitesine gidip modeli aratıp sürücülerini bulabilirsin. Laptop ise laptop modelini aratıp sürücülerini bulabilirsin. Üreticinin sitesinde bulunmuyorsa sürücülerin donanım kimlikleriyle aratıp bulabilirsin. Artı 1 Eksi Çözüm
Anakartının sitesine gidip modeli aratıp sürücülerini bulabilirsin. Laptop ise laptop modelini aratıp sürücülerini bulabilirsin. Üreticinin sitesinde bulunmuyorsa sürücülerin donanım kimlikleriyle aratıp bulabilirsin.
KS KS AWmeSS Decapat Katılım 26 Ekim 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #3 Prime777 dedi: Anakartının sitesine gidip modeli aratıp sürücülerini bulabilirsin. Laptop ise laptop modelini aratıp sürücülerini bulabilirsin. Üreticinin sitesinde bulunmuyorsa sürücülerin donanım kimlikleriyle aratıp bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler sayenizde yaptım. Artı 0 Eksi
Prime777 dedi: Anakartının sitesine gidip modeli aratıp sürücülerini bulabilirsin. Laptop ise laptop modelini aratıp sürücülerini bulabilirsin. Üreticinin sitesinde bulunmuyorsa sürücülerin donanım kimlikleriyle aratıp bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler sayenizde yaptım.