1050 Ti sistemin sürücüleri nasıl yüklenir?

ibrahimkekec

Hectopat
Katılım
3 Kasım 2020
Mesajlar
1.381
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Grafik Tasarımcı
Merhaba. Format sonrası driverleri neye göre yükleyeceğim vb. bilmiyorum. Sistem özelliklerimi ekliyorum bana indirmem gereken driverlerin indirme listesini çıkarabilecek var mı? İndirip hard diske kopyalayacağım her formattan sonra onları yükleyeceğim.
Sistem özellikleri:

1625489612212.png
 
@Oğuz Çiçekdal Evet benim şuanki sürücüler Driver Booster'le yüklendi ama herkes PC'yi bozduğunu ve performansı azalttığını söylüyor o yüzden sürücülerü kaldırıp manuel yükleme yapmak istiyorum.

@SerdarEdition & @merta0567 Teşekkürler fakat Driver Booster gibi programlardan yüklerken bir sürü driver yüklüyordu. Sadece ekran kartı ve işlemci yeterli oluyor mu diğer parçalar için ne yapmam lazım?
 
@Oğuz Çiçekdal Evet benim şu anki sürücüler Driver Booster'le yüklendi ama herkes PC'yi bozduğunu ve performansı azalttığını söylüyor o yüzden sürücülerü kaldırıp manuel yükleme yapmak istiyorum.

@SerdarEdition & @merta0567 teşekkürler fakat Driver Booster gibi programlardan yüklerken bir sürü driver yüklüyordu. Sadece ekran kartı ve işlemci yeterli oluyor mu diğer parçalar için ne yapmam lazım?

Windows 10 diğerlerini otomatik kurduğu için sadece ekran kartının sürücüsünü indiriyorum.
 

Geri
Yukarı