Sistemin uyup uymadığını nasıl anlarım?

Sistem tavsiyesi konularını takip edin. Donanımdan anlayanlar genelde aynı bütçeye aynı tavsiyeyi veriyor. Bir parçanın kalitesini performansını bilmek için illa ki o parçayı alıp kullanmanıza gerek yok. Mesela ben bugüne kadar zibilyon tane sistem tavsiyesi vermişimdir ama kendime ait sadece 1 tane masaüstü bilgisayar var. 3000 lira bütçem var diyene doğal olarak Haswell tavsiye ediyoruz. Bu Haswell işlemcileri kullanıp çok beğendiğim için değil yeni nesil olduğu, testlerde başarılı olduğu ve kullananlar memnun kaldığı için. Yoksa ben Sandy Bridge'imle gayet mutluyum. Nerde tırak orda bırak hesabı çalıştığı sürece kullanacağım :)

Benim amacım sistem toplamak değil. Sistemin toplarken uyumlu olup olmadığını anlamak için bu konuyu açtım. O ana kartı ve işlemciyi rastgele seçtim. Son paylaştığım ana kart ve işlemci uyumlu mu? Murat5038'in verdiği siteden yola çıkarak o ana karta o işlemciyi seçtim.

Oh be içim rahatlardı. :D O zaman bir daha ki sistemleri böle yerlerden bakarak yorum yapayım. :) Teşekkür ederim hepinize.

Yahu bir konu açarak bana sunu öğretin demeniz çok garibime gidiyor. Sanki kafasında ssd var bilgi aktarıcan.
Biraz temelininde oluşması lazım takip et öncelikle önde gelen teknoloji sitelerini.
Ha birde İngilizcen varsa istemediğin kadar bilgi var google abi de onlara da bak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yahu bir konu açarak bana sunu öğretin demeniz çok garibime gidiyor. Sanki kafasında ssd var bilgi aktarıcan.
Biraz temelininde oluşması lazım takip et öncelikle önde gelen teknoloji sitelerini.
Ha birde İngilizcen varsa istemediğin kadar bilgi var google abi de onlara da bak.

Konu açarak öğrenmeye kalkmasak bu forum boşuna açılmış olurdu bence. Technopat ekibi zaten ne diyor Sorunuz varsa foruma sorun cevaplayalım diyor. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı