Sistemin yanında verilen MW2 nasıl alınır?

Faturayıda gönderin. Bu arada önceden Rus battle.net hesabı açtıysanız Rus hesabında aktifleştirmeyin oyunu. Blizzard Rusya'ya oyun satışını durdurduğu için oyun hesabınıza geçmiyor buga giriyor.
Hocam battlenet ne onu bile bilmiyorum hesabı yeni açacağım. Zaten daha faturalandırma yapmamışlar faturalandırma yapılınca isterim.

Hocam battlenet ne onu bile bilmiyorum hesabı yeni açacağım. Zaten daha faturalandırma yapmamışlar faturalandırma yapılınca isterim.
Tamam o zaman sıkıntı yok. Battle.net Blizzard oyunlarının bulunduğu platform. Yeni bir üyelik açın key gelince girer aktifleştirirsiniz.

Gaming.gen'e mail atıp kodu isteyin. Daha sonra gelen kodu Intel | Software Advantage Program sitesine üye olup buradan etkinleştireceksiniz. Battle.net hesabınızı bağladığınızda oyun kütüphanenize eklenecek.
Hocam şimdi yaptım da kabul etmedi kok geçersiz diyor Intel. 4 haneli kod.

Hocam şimdi yaptım da kabul etmedi kok geçersiz diyor Intel. 4 haneli kod.
Hocam bir kaç kez deneyince kod deneme sınırına ulaşıldı diyor ne yapmam lazım sıfırlanır mı?

Son düzenleme:
Firma öyle kod verdi hocam. Hatta az önce tekrar kod verdi o da 4 haneli. Ama sanırım ip adresini geçici olarak bloke ettiler.
Yeni bir intel üyeliği açıp deneyin isterseniz. İntel'in sitesine girdikten sonra "Bir teklif kullanın"a basın. Bir ana anahtar girin kısmınada firmanın vermiş olduğu keyi girin.

Yeni bir intel üyeliği açıp deneyin isterseniz. İntel'in sitesine girdikten sonra "Bir teklif kullanın"a basın. Bir ana anahtar girin kısmınada firmanın vermiş olduğu keyi girin.
Hocam denedim onu da ama sanırım ip adresini geçici olarak bloke ettikleri için olmadı. Şimdi intele mail atacağım bakalım.

Hocam denedim onu da ama sanırım ip adresini geçici olarak bloke ettikleri için olmadı. Şimdi intele mail atacağım bakalım.
4 haneli bir kod olduğunu sanmıyorum. Firma yanlış kod verdi sanırsam. Kodu girdiğinizde etkinleştirilmiş ürünlerde MW2 çıkıyor direkt olarak. Gaming.gen'ede tekrar mail atın isterseniz aktifleşmediğine dair.

4 haneli bir kod olduğunu sanmıyorum. Firma yanlış kod verdi sanırsam. Kodu girdiğinizde etkinleştirilmiş ürünlerde MW2 çıkıyor direkt olarak. Gaming.gen'ede tekrar mail atın isterseniz aktifleşmediğine dair.
Arkadaşlar 4 Eylül de bitmiş gözüküyor bu kampanya ben hiçbir şey anlamadım. Acaba o yüzden mi kod çalışmadı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı