Sisteminizde AV Programı Kullanıyor Musunuz?

Katılım
18 Nisan 2019
Mesajlar
1.975
Çözümler
36
Yer
Sakarya/Akyazı
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Teknisyen.
Sisteminizde AV Programı kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız hangi AV programını kullanıyorsunuz? Şahsen ben kullanmıyorum. Herhangi bir virüs vs. şüphelendiğimde KasperSky free indirip tarama yapıyorum sonrasında geri kaldırıyorum.
 
Son düzenleme:
Genel olarak hayır. Virüs kapmasına sebep olacak sitelere girmiyorum, sosyalde siteler hakkında konular okuyorum, oyunlarım Origin, Steam ve Uplay'den, korsan oyun indirmiyor film asla izlemiyorum. Gerektiğinde Kaspersky ve Comodo Firewall kullanıyor ve kaldırıyorum.
 
Bu sonuca nerden vardınız? Kullandığınız AV programının sizi tamamen koruduğunu düşünüyor musunuz?
Tamamen korumuyor fakat hiç korunmayan bilgisayardan çok daha iyidir en azından virüslü bir dosya indirdiğimde veya virüslü bir siteye girdiğimde uyarı verip siliyor.

Kaspersky zaten çok hafif bir AV. Eğer ki AV'ların bilgisayarınızı kastıracağını düşünüyorsanız Kaspersky ile test etmenizde fayda var.
 
Ne zaman av yüklesem bilgisayarın performansı %30 düşüyor. Özellikle de McAfee ve Kaspersky indirdiğim zaman keşke indirmesem diyorum. İçimde bir his kalıyor format atmadan o his gitmiyor.
Ekran Alıntısı.PNG


Sadece bu. NVIDIA bile 30k yiyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı