F-Secure kullanıyorum. Gayet hafif bir AV.
Kastırmasından ziyade bilgisayarda sürekli AV programı olması bana gereksiz geliyor. Bilmediğim sitelere elimden geldiğince girmemeye çalışıyorum. Yine aynı şekilde indirdiği dosyalara, açtığım maillere dikkat ediyorum. Avast'ın kullanıcı bilgilerini şirketlere sattığı gibi diğer programların satmadığı ne malum? Sonuçta AV programı demek bilgisayardaki senin her dosyana, bilgine tam erişimli olması demek.Kaspersky zaten çok hafif bir AV. Eğer ki AV'ların bilgisayarınızı kastıracağını düşünüyorsanız Kaspersky ile test etmenizde fayda var.
Bilgisayarınıza siz fark etmeden girecek bir virüste tüm bilgilerinize erişebilir.Kastırmasından ziyade bilgisayarda sürekli AV programı olması bana gereksiz geliyor. Bilmediğim sitelere elimden geldiğince girmemeye çalışıyorum. Yine aynı şekilde indirdiği dosyalara, açtığım maillere dikkat ediyorum. Avast'ın kullanıcı bilgilerini şirketlere sattığı gibi diğer programların satmadığı ne malum? Sonuçta AV programı demek bilgisayardaki senin her dosyana, bilgine tam erişimli olması demek.
Bunu yapabilecek tespit edemeyeceğim bir virüse güvenmek yerine dünyaca ünlü şirketlere güvenmek daha mantıklı sanırım. Ama her halükarda onlar da %100 güvenliyiz diyemiyor, Norton hariç sanırım. Sitesinde virüs girerse para veririz gibi bir şey görmüştüm.Kastırmasından ziyade bilgisayarda sürekli AV programı olması bana gereksiz geliyor. Bilmediğim sitelere elimden geldiğince girmemeye çalışıyorum. Yine aynı şekilde indirdiği dosyalara, açtığım maillere dikkat ediyorum. Avast'ın kullanıcı bilgilerini şirketlere sattığı gibi diğer programların satmadığı ne malum? Sonuçta AV programı demek bilgisayardaki senin her dosyana, bilgine tam erişimli olması demek.
CCleaner, Antivirus programı değil temizlik programıdır ve CCleaner'ın güvenli olmadığı söylenmekte.Ben sadece CCleaner kullanıyorum. Çok memnunum. O da zaten av programı olarak geçmiyor sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.