Çözüldü "Sisteminizde NVIDIA grafik kartı algılanamadı" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lokumlu Lahmacun

Centipat
Daha fazla  

Bir oyunda grafik ayarı yapmak için NVIDIA App'den Game Ready sürücüyü kurdum kurulduktan sonra bilgisayarımdaki simgeler büyük görünmeye başladı başladı. NVIDIA Denetim Masası'na girmeye çalıştığımda ise fotoğraftaki uyarıyı veriyor. Sanırsam ekran kartının sürücülerini sildim bunu nasıl çözerim?

Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Düzeldi mi hocam?
Sistem özelliklerinizi paylaşır mısınız?

temiz kurulum yaptım sanırsam bu yüzden oldu
Bilgisayarı güvenli modda başlatın ve DDU mevcut ekran kartı sürcünüzü kaldırın. Güvenli moddan çıkın ve tekrardan Windows Update ile ilk olarak mevcut sürücüyü yükleyin, ardından NVIDIA App ile güncel sürücüyü yükleyin. "Temiz kurulum yapmayın."

Dostum zahmet olmaz ise bu dediklerini biraz daha detaylandırabilir misin

Düzeldi mi hocam?

Son düzenleme:
Çözüm
Düzeldi dostum çok sağol aygıt yöneticinse göstermiyordu şimdi gösteriyor. + Ben biraz daha araştırma yaptım yanlış bir şey olmasın diye Nvidia App ten kurduğum sürücüyü tekrar kurarak düzelttim böylece düzeldi Bu videodaki çözümde işe yarıyor.

Sevindim hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…