Lokumlu Lahmacun
Centipat
Daha fazla
Sistem özelliklerinizi paylaşır mısınız?Eki Görüntüle 2600360
Bir oyunda grafik ayarı yapmak için NVIDIA App'den Game Ready sürücüyü kurdum kurulduktan sonra bilgisayarımdaki simgeler büyük görünmeye başladı başladı. NVIDIA Denetim Masası'na girmeye çalıştığımda ise fotoğraftaki uyarıyı veriyor. Sanırsam ekran kartının sürücülerini sildim bunu nasıl çözerim?
RTX 5050 İntel-i7 13620h 16GB RAM 1tb SSDSistem özelliklerinizi paylaşır mısınız?
Sürücüyü yüklerken, temiz kurulum mu yaptınız? Önceki sürücüyü sildiniz mi?RTX 5050 İntel-i7 13620h 16GB RAM 1tb SSD
temiz kurulum yaptım sanırsam bu yüzden olduSürücüyü yüklerken, temiz kurulum mu yaptınız? Önceki sürücüyü sildiniz mi?
Bilgisayarı güvenli modda başlatın ve DDU mevcut ekran kartı sürcünüzü kaldırın. Güvenli moddan çıkın ve tekrardan Windows Update ile ilk olarak mevcut sürücüyü yükleyin, ardından NVIDIA App ile güncel sürücüyü yükleyin. "Temiz kurulum yapmayın."temiz kurulum yaptım sanırsam bu yüzden oldu
Dostum zahmet olmaz ise bu dediklerini biraz daha detaylandırabilir misinBilgisayarı güvenli modda başlatın ve DDU mevcut ekran kartı sürcünüzü kaldırın. Güvenli moddan çıkın ve tekrardan Windows Update ile ilk olarak mevcut sürücüyü yükleyin, ardından NVIDIA App ile güncel sürücüyü yükleyin. "Temiz kurulum yapmayın."
Düzeldi mi hocam?
Sevindim hocam.Düzeldi dostum çok sağol aygıt yöneticinse göstermiyordu şimdi gösteriyor. + Ben biraz daha araştırma yaptım yanlış bir şey olmasın diye Nvidia App ten kurduğum sürücüyü tekrar kurarak düzelttim böylece düzeldiBu videodaki çözümde işe yarıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.