Sisteminizle yaşadığınız en talihsiz olay

IObit programlarının hepsini kullanmak sonucunda bilgisayarın 5 yılda açılması ve monitör bozulması.
Neyse ki kurtuldum.
O zamanlar yaş 12 olduğundan bunların bir işe yarayacağını düşünüyorum (işlemci I7 3770 bu arada )
Sonuç 5 yılda açılma, programı silmeye çalışırken mavi ekran ve en son sistem geri yükleme.

Laptopun ekranı çıkarırken anakartın altından alev çıkmıştı. YAnık kokusu odayı sarmıştı.

Bilgisayar görüntü vermediği için tozdan olduğunu düşünüp güç kaynağının içine kadar her yerini temizlemiştim.
Sonra yine görüntü gelmeyince bilgisayarcıya götürmüştüm. Sonradan araştırıp öğrendim ram uçları oksitlendiği için silgiyle silmiş.

Bilgisayarı aldıktan 2 gün sonra görüntüde bozulmalar olup 2 hafta sonra tamamen kullanılmaz hale gelip Anakart İşlemci SSD ve RAM'in değişmesi.

PC'yi dizerken yanlışlıkla sıfır anakartın pinlerini eğmek.

PC'yi sıkıntıdan sökmüştüm kasasını. Takarken anakart şase yaptı ve bu bana 350 TL'ye mal oldu.

1 sene önce aldığım PC'nin space tuşu kırıldı (ama çalışıyor), Z ve X tuşları çalışmıyor. Yaptırmak istesem 2000 TL'ye yakın masrafım olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…