Sisteminizle yaşadığınız en talihsiz olay

IObit programlarının hepsini kullanmak sonucunda bilgisayarın 5 yılda açılması ve monitör bozulması.
Neyse ki kurtuldum.
O zamanlar yaş 12 olduğundan bunların bir işe yarayacağını düşünüyorum (işlemci I7 3770 bu arada :D)
Sonuç 5 yılda açılma, programı silmeye çalışırken mavi ekran ve en son sistem geri yükleme.

Bilgisayar görüntü vermediği için tozdan olduğunu düşünüp güç kaynağının içine kadar her yerini temizlemiştim.
Sonra yine görüntü gelmeyince bilgisayarcıya götürmüştüm. Sonradan araştırıp öğrendim ram uçları oksitlendiği için silgiyle silmiş.

Bilgisayarı aldıktan 2 gün sonra görüntüde bozulmalar olup 2 hafta sonra tamamen kullanılmaz hale gelip Anakart İşlemci SSD ve RAM'in değişmesi.

Özenerek aldığım MSI B450 Gaming Plus Max'in elektrik arızasından dolayı arka portları yandı. İndirim kovalayarak zar zor 700 TL'ye bulmuş ve sevinmiştim. Şimdi de o arızanın 330 TL civarında bedeliyle 1000 TL'yi geçti. En acısı aldıktan 4 ay sonra olması ve 10 defadan fazla kullanmamam.

Daha önce de ASUS Maximus VIII gene anakartımın işlemci pinleri yamulmuştu. Bu da çok yeniydi.

Benim başıma ne geldiyse hep anakarttan geldi. Sizde durumlar nasıl? D

PC'yi dizerken yanlışlıkla sıfır anakartın pinlerini eğmek. :D

1 sene önce aldığım PC'nin space tuşu kırıldı (ama çalışıyor), Z ve X tuşları çalışmıyor. Yaptırmak istesem 2000 TL'ye yakın masrafım olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı