Sistemlerinizin resmini paylaşın

Eski konulardan tek tek güzel sistemleri seçin. Ben hatırlıyorum çoğunda mükemmel sistemleri olanlar vardı. Hatta bir tane Batman dizaynlı vardı o aklımda kalmış Hem konara bakması eğlenceli hem de buraya atılandan çok daha fazla sistem bulursunuz.

Gidip Türkiye soruyoruz diyip farklı konularda seçebilirler. En son münazaramda bitkilerin hayatı var mı diye sormuşlardı mesela (ne alakaysa)

Size örnek diye öyle demişlerse yapacaklarını hiç zannetmiyorum.
Hocam olayı yanlış anladınız galiba, diğer münazarada küçücük, minicik siyasi birkaç terim kullandılar ve orada afalladık, ondan dolayı bu tatilde siyasi olarak çalışıyoruz daha çok.

Ve ben de "bitkilerin duyguları vardır" grubundaydım, sadece bir-iki kere ağzımı açtım.

Hocam olayı yanlış anladınız galiba, diğer münazarada küçücük, minicik siyasi birkaç terim kullandılar ve orada afalladık, ondan dolayı bu tatilde siyasi olarak çalışıyoruz daha çok.
Tatilinizi zehir etmek için güzel taktikmiş gerçekten. Not ta vermiyorlar zaten.

Ama isterseniz gidin çalışın ne diyeyim.

Hocam buradan bir sonuç elde edemezsem eski konulara bakmayı düşünüyorum, güncel olması daha iyi ne de olsa.

Hocam buradan bir sonuç elde edemezsem eski konulara bakmayı düşünüyorum, güncel olması daha iyi ne de olsa.
Türkiye ile ilgili bir şey bulabileceğinizi zannetmiyorum. Dolar 23 TL de geç artık.

26 olmuş hatta, ne güzel

Hocam münazaralar sizin olaya ve gelen tepkiye nasıl yaklaştığınıza bağlıdır. Bence anlama ve cümle kurmayı alıştırın

Son düzenleme:
Böyle bir kablo yığını işte.

Dosya Ekleri

• 579BB66B-7023-4AB9-A902-8A1AFEFF0B0C.jpeg
    131,9 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…