Site açmak için ne gerek?

Hosting Dünyam'ı öneririm. Domain de satıyorlar ama istediğiniz uzantı başka yerde daha ucuz olabilir, aklındaki .com mu?

İş merkezim için site açmak istiyorum Domain'dir Hosting'dir güvenilir ucuz nereden bulabilirim ve ne yapmam gerek acaba? Ha bir de ayrıca özel mailde almam lazım örnek@sirketadi.com gibi.
Merhaba hocam siteyi kendiniz yapıcaksanız eğer wordpress öneririm öncellikle domain ve hosting alman gerekir güzel hosting veya ihs öneririm hem domain hem hosting için zaten hosting aldığında cpanel mail oluşturursun ücretsiz

Sitenin tasarımını siz mi yapacaksınız? Siz yapacaksanız bilginiz var m?
Eğer bilginiz yok ve kendiniz yapmak istiyorsanız girin tr.wix.com adresine. Önce hiç ücret ödemeden oradan sitenizi yapın. Baktınız güzel oldu o zaman hesabınızı Premium'a çekin ücretini ödeyin. Domaini de hostingi de siteyi yayınlamayı da düşünmemiş olun.

isimtescil, ihs, godaddy ve hostinger gibi siteler hem domain satışı hem de hosting hizmet satışı yapıyorlar. Hepsini tek siteden alırsanız yönetmesi sizin için daha kolay olur. Ayrıca bu sitelerin hepsinde var mı hatırlamıyorum ama bazılarında mail kısmı için de ayrıca bir satış var. Yani mail adresinizi de istediğiniz formatta açmak için mail sunucusu da kiralayabilirsiniz.

Bu işleri bilen biriyseniz çok farklı alternatifleriniz var. Siteyi nasıl geliştirdiğiniz de önemli tabi. Ama genel olarak hosting ve domain hizmetleri için en çok kullanılan siteler bunlar.

Size lazım olan hosting ve domain
isimtescil, ihs, godaddy ve hostinger gibi siteler hem domain satışı hem de hosting hizmet satışı yapıyorlar. Hepsini tek siteden alırsanız yönetmesi sizin için daha kolay olur. Ayrıca bu sitelerin hepsinde var mı hatırlamıyorum ama bazılarında mail kısmı için de ayrıca bir satış var. Yani mail adresinizi de istediğiniz formatta açmak için mail sunucusu da kiralayabilirsiniz.

Bu işleri bilen biriyseniz çok farklı alternatifleriniz var. Siteyi nasıl geliştirdiğiniz de önemli tabi. Ama genel olarak hosting ve domain hizmetleri için en çok kullanılan siteler bunlar.
İHS kesinlikle önermiyorum, kendileriyle daha önce bir ticaretimiz oldu ve akabinde bir sorun yaşadığımızda çözüm odaklı olmak yerine abilik yapmaya başladılar. Daha aonrasında da istememize rağmen ücret iadesi yaptılar.

İş amaçlı bir site açacaksanız öncelikle .com.tr uzantılı bir domain almanız daha kurumsal bir imaj verecektir. Domain ve hosting için güvenilir ve uygun fiyatlı olarak Hostinger'i önerebilirim. Hem alan adı hem de hosting paketini tek yerden alarak daha kolay yönetebilirsiniz.

Eğer sadece alan adı almak istiyorsanız ve site barındırma (hosting) için ücret ödemek istemiyorsanız, yalnızca domain kaydı yapabilirsiniz. Bu durumda sadece e-posta hizmetine ihtiyacınız olursa, bazı ücretsiz hosting ya da e-posta hosting sağlayıcıları üzerinden örnek@sirketadi.com şeklinde kurumsal e-posta adresleri oluşturmanız mümkün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı