Site AdSense tarafından onay almıyor

BerkAndac

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar nisanın sonundan beri her gün 2 içerik olacak şekilde siteme içerik yüklüyorum fakat bir türlü onay alamadım. Tıklanma sayısının düşük olmasından mı kaynaklanıyor yoksa temanın sorunlu olmasından mı bir türlü çözemedim. Konu hakkında deneyimi olan birisi yardımcı olursa sevinirim.
Sitenin linki: Althingo - All Thing, One Palace

Ekran Görüntüsü (2917).png

Hocam benim açtığım her siteye AdSense veriyor size nasıl verememiş anlayamadım, buyük ihtimal temadan dolayı yeni tema tercih edin hocam reklam kısmı olan iyigünler.

- Tüm yazılarınızda H1-2-3 hatta 4 kullanın
- Makalelerdeki sabit ve hareketli görsel sayısını artırın. Daha keyifli bir okuma deneyimi sunmaya ihtiyacınız var şu an
- Hakkımda, İletişim, Gizlilik Politikası, Kullanım Şartları sayfalarını ekleyin footer kısmına
- Tüm makaleler semantik olsun
- .com uzantılı domain ile premium blog teması satın alarak, Google tarafına işinizi ciddiye aldığınızı (alacağınızı) gösterebilirsiniz
- "Reklamlar" widgetlarını kaldırın
- Günlük hitinizi yükseltip öyle başvurunuzu yapın tekrar

Bu tarz durumlarda en güzel çözüm şu iki soruyu cevaplandırarak bulunuyor;

1- Google arama sonuçlarından siteme ilk kez gelen bir ziyaretçi olsaydım, sitede aradığıma ne kadar hızla ulaşırdım ve ulaştığım içerik beni ne derece tatmin ederdi? Ayrıca site açıldığında karşıma gelen sayfa tasarımının bende ilk anda yarattığı izlenim ne olurdu?

2- Bir reklamveren olsaydım, siteme reklam verir miydim? Verseydim geri dönüşü bana ne olurdu? Eğer vermez isem, tam olarak hangi sebeplerden dolayı vermezdim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı