Site Eleştirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zephilotte

Hectopat
Merhaba siteye 1 saat önce kayıt olan biri olarak öncelikle sitenin ban sisteminin saçma olduğu fikrini söylemek istiyorum. Zaten anladığım kadarıyla uyarı diye bir şey ya da yöneticilerle iletişime geçmenin kolay bir yolu yok yani yönetici hata yaparsa ve boşuna ban atmış olursa bunu düzeltmenin bir yolu yok gibi. 1 saat önce bir YouTube linki atmıştım ve o linki DonanımHaber sitesinden kopyalamıştım boşuna bir daha arayıp bulmayayım diye. Ama linki düzelt diye bir uyarı bile verilmeden konu kilitlendi. Şöyle oturup kuralları bir okuyayım dedim de hepsinin saçmalığını açıklamaya kalkayım diyeceğim ama değmez bile çünkü araştırdığım kadarıyla bu kuralları değiştirmeniz imkansız gibi çünkü kafayı takmış gibisiniz. Siz burada bir hata bulursunuz yine beni banlayın ama konuyu kapatmayın bari. Yöneticilerde hata yapınca ceza alıyorlar mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
DonanımHaber yönlendirmeli link kullandığınız için konunuz kilitlendi.
Gerçekten sorunu olan birisi yönlendirmeli linki neden kullansın?
Bizim hatamız da olabilir elbette, hatamızı görünce altta bulunan "Rapor Et" tuşunu kullanabilirsiniz.

Buraya üye olurken Technopat Sosyal Kuralları'nı da kabul etmiş olursunuz.
Yönlendirmeli link kullanmak forumumuz dahilinde yasaktır.
Küçük hatalarda çoğu zaman ceza almazsınız, tıpkı bu konudaki hatalarınıza rağmen ceza almamanız gibi.
Çeşitli hatalarda elbette kullanıcılar uyarılır, ancak sizin durumunuz bu durumların dışarısındaydı.
Ayrıca konunuzu açarak cevap verip kilitlemem de size bir uyarıdır.
Normalde "Reklam" adı altında 1 ay ceza almanız gerekirdi, ancak gerek görmedim. Konuyu kilitliyorum, iyi sosyaller.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı