Bilmiyorum ama bu konuya daha fazla mesaj yazmamak en iyisi.
Thegoal denen arkadaşta dikkat etsin bu yaşlarda site hackleme falandır falandır uğraşmasın.
Ayyıldız Tim Eğitim Eğitim Videoları Güncel Olarak Her Hafta Yayınlanacaktır.Hem Eğlenceli hem Anlaşılır şekilde Sizleri Eğitmeye Yönelik içerikler paylaşıla...
CMD'yi aç. Color a yaz. Ondan sonra ping google.com yaz. Karşına Google'ın şifreleri çıkacak gerisini sen kavrarsın. Sonra gerekli olura diye tracert google.com yaz daha detaylı şifrelere ulaşırsın.
Ayyıldız Tim Eğitim Eğitim Videoları Güncel Olarak Her Hafta Yayınlanacaktır.Hem Eğlenceli hem Anlaşılır şekilde Sizleri Eğitmeye Yönelik içerikler paylaşıla...
Şöyle şimdi kısacası, DA forum ilk açıldığından beri büyük bir SQL açığı varmış, DH forumdaki bir arkadaşta bunu özel olarak DA forum sahibiyle konuşmuş, fakat düzeltilmemiş, hacker arkadaşta SQL açıklarını tararken bulmuş, 30 saniyelik bir değişiklikle forum'u tamamen kitlemiş. Arkadaş saldırıyı ülke sınırları içerisinde bir VDS'ten yaptıpı için IP'si sızmış, şu anda dava açılmaması için yalvarıyor kendisi.