shellshocks Picopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 351 Çözümler 4 Yer Karlar Ülkesi Erzurum 13 Şubat 2022 #1 Sitemin nasıl göründüğünü ekran görüntüsü olarak atabilecek birkaç kişi var mı? Bende sorun yok fakat arkadaşım siteye bağlanılmıyor diyor. Site.
Sitemin nasıl göründüğünü ekran görüntüsü olarak atabilecek birkaç kişi var mı? Bende sorun yok fakat arkadaşım siteye bağlanılmıyor diyor. Site.
O Orion Nebula Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 1.760 Çözümler 2 13 Şubat 2022 #2 shellshocks dedi: Sitemin nasıl göründüğünü ekran görüntüsü olarak atabilecek birkaç kişi var mı? Bende sorun yok fakat arkadaşım siteye bağlanılmıyor diyor. Site. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın CTRL+F5 atsın veya sitenin çerezlerini temizleyip tekrar girsin, sitende sorun yok.
shellshocks dedi: Sitemin nasıl göründüğünü ekran görüntüsü olarak atabilecek birkaç kişi var mı? Bende sorun yok fakat arkadaşım siteye bağlanılmıyor diyor. Site. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın CTRL+F5 atsın veya sitenin çerezlerini temizleyip tekrar girsin, sitende sorun yok.
Batin1234tr Hectopat Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #3
Blade77 Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #4 Bekle, yapacağım.
Cozen24 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Şubat 2014 Mesajlar 1.613 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #5 Böyle.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.585 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #6 shellshocks dedi: Sitemin nasıl göründüğünü ekran görüntüsü olarak atabilecek birkaç kişi var mı? Bende sorun yok fakat arkadaşım siteye bağlanılmıyor diyor. Site. Genişletmek için tıkla... Oyun fotoğrafları kötü şişkin girişteki GIF'ler berbat DurmaPlay gibi yerler varken insanların burayı kullanacağını sanmıyorum.
shellshocks dedi: Sitemin nasıl göründüğünü ekran görüntüsü olarak atabilecek birkaç kişi var mı? Bende sorun yok fakat arkadaşım siteye bağlanılmıyor diyor. Site. Genişletmek için tıkla... Oyun fotoğrafları kötü şişkin girişteki GIF'ler berbat DurmaPlay gibi yerler varken insanların burayı kullanacağını sanmıyorum.
Xantern Zettapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 16.562 Makaleler 6 Çözümler 545 Yer Starling City Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci; R5 5600 - 4.7 GHz OC Fan; ID-COOLING SE-224-XT White Anakart: Gigabyte B550M DS3H Ekran Kartı; PowerColor Red Devil RX 6700 XT Bellek; GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16 Depolama SSD; Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s Kasa/Güç Kaynağı; GameGaraj NEO 202 Beyaz MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek Meslek Green Arrow 13 Şubat 2022 #7 Şunun sesini kısabilirsiniz. Beni korkuttu; Tasarım güzel. Fakat bazı fotoğraflar geniş iken bazı fotoğraflar da çok dar kalmış. Onları düzenlemenizi tavsiye ederim.
Şunun sesini kısabilirsiniz. Beni korkuttu; Tasarım güzel. Fakat bazı fotoğraflar geniş iken bazı fotoğraflar da çok dar kalmış. Onları düzenlemenizi tavsiye ederim.
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.014 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Şubat 2022 #8 Ana sayfada "container" kullanmışsınız. Bunun yerine "container-fluid" kullanıp max-width verebilirdiniz. Şuan bendeki pencere genişliği 1903px ve kenarlar çok boş gözüküyor.
Ana sayfada "container" kullanmışsınız. Bunun yerine "container-fluid" kullanıp max-width verebilirdiniz. Şuan bendeki pencere genişliği 1903px ve kenarlar çok boş gözüküyor.
shellshocks Picopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 351 Çözümler 4 Yer Karlar Ülkesi Erzurum 13 Şubat 2022 #9 Cozen24 dedi: Böyle. Eki Görüntüle 1303689 Genişletmek için tıkla... TimoLoX dedi: Oyun fotoğrafları kötü şişkin girişteki GIF'ler berbat DurmaPlay gibi yerler varken insanların burayı kullanacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Xantern dedi: Şunun sesini kısabilirsiniz. Beni korkuttu; Eki Görüntüle 1303690 Tasarım güzel. Fakat bazı fotoğraflar geniş iken bazı fotoğraflar da çok dar kalmış. Onları düzenlemenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Sadece siteye bağlanılıyor mu diye sormuştum. Ek olarak tavsiyelerinizi de dikkate alacağım.
Cozen24 dedi: Böyle. Eki Görüntüle 1303689 Genişletmek için tıkla... TimoLoX dedi: Oyun fotoğrafları kötü şişkin girişteki GIF'ler berbat DurmaPlay gibi yerler varken insanların burayı kullanacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Xantern dedi: Şunun sesini kısabilirsiniz. Beni korkuttu; Eki Görüntüle 1303690 Tasarım güzel. Fakat bazı fotoğraflar geniş iken bazı fotoğraflar da çok dar kalmış. Onları düzenlemenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Sadece siteye bağlanılıyor mu diye sormuştum. Ek olarak tavsiyelerinizi de dikkate alacağım.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.585 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #10 shellshocks dedi: Teşekkür ederim. Sadece siteye bağlanılıyor mu diye sormuştum. Ek olarak tavsiyelerinizi de dikkate alacağım. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamayın siteyi kötülemek için söylemiyorum öneri veriyorum.
shellshocks dedi: Teşekkür ederim. Sadece siteye bağlanılıyor mu diye sormuştum. Ek olarak tavsiyelerinizi de dikkate alacağım. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamayın siteyi kötülemek için söylemiyorum öneri veriyorum.