Site nasıl internette yayınlanır?

Domain ve hosting almak yerine başlangıçta GitHub ve GitHub pages nedir bunları öğrenin sorunuza cevap olacaktır.

Bunları öğrenmeye ne gerek var hocam? Bilmek isterim açıkcası.
Github'da sitenizin ya da herhangi bir projenizi dosyalarını tutarak(sergileyerek) hosting tarafını halletmiş olursunuz ve bunun beraberinde Github Pages ile beraber sitenizi internette yayınlar ve domain problemini de çözmüş olursunuz.

Github'da sitenizin ya da herhangi bir projenizi dosyalarını tutarak(sergileyerek) hosting tarafını halletmiş olursunuz ve bunun beraberinde Github Pages ile beraber sitenizi internette yayınlar ve domain problemini de çözmüş olursunuz.

Hocam o şekilde pek sağlıklı olmuyor. Tek sayfalık bir sitesi yoksa tabi. Hosting ve domain alıp siteyi aktif etmek o kadar zor bir şey değil. Bir sürü video var 1 tanesini izleyerek halledebilir. Github vakit kaybı olur diye düşünüyorum. Kesinlikle yanlış anlamayın fikrinizi öldürmeye falan çalışmıyorum veya sizi eleştirmiyorum.

Freenom'dan domain al, InfinityFree'den hostla. Tamamen ücretsiz, ancak alabileceğin domain çeşitliliği sınırlı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam o şekilde pek sağlıklı olmuyor. Tek sayfalık bir sitesi yoksa tabi. Hosting ve domain alıp siteyi aktif etmek o kadar zor bir şey değil. Bir sürü video var 1 tanesini izleyerek halledebilir. Github vakit kaybı olur diye düşünüyorum. Kesinlikle yanlış anlamayın fikrinizi öldürmeye falan çalışmıyorum veya sizi eleştirmiyorum.
Dediğiniz doğru olabilir, ben daha önce sürekli GitHub kullandım. Katılmadığım tek bir nokta var GitHub kesinlikle hiçbir şekilde zaman kaybı olmaz diye düşünüyorum.

Dediğiniz doğru olabilir, ben daha önce sürekli GitHub kullandım. Katılmadığım tek bir nokta var GitHub kesinlikle hiçbir şekilde zaman kaybı olmaz diye düşünüyorum.

Şu şekilde zaman kaybı olabilir. Sorusuna yanıt olarak GitHub öğrenmek yerine internette ki videoları izleyerek vakit kaybetmeden direk domain ve hosting üzerinden sitesini yayınlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı