Site nasıl öne çıkarılır?

expart

Hectopat
Merhaba, başlıkta da görebileceğiniz gibi, yakın zamanda bir site açmayı düşünüyorum, fakat site açıp arama kısmına yazınca sitesi çıkmayan bir sürü insan varmış gibi duruyor. Acaba bu SEO olayları nelerdir? Açtığımda nasıl sitemi öne çıkartabilirim, bu sorularımı yanıtlarsanız çok sevinirim.

Sitenize trafik çekin bir şekilde insanların linkden veya aramalardan sitenize girmesini sağlayın, bunun için sosyal medya çok etkili özellikle direkt satış sitesi ise içerik üreterek çok rahatça sitenize insan çekebilirsiniz

Sitenize trafik çekin bir şekilde insanların linkten veya aramalardan sitenize girmesini sağlayın, bunun için sosyal medya çok etkili özellikle direkt satış sitesi ise içerik üreterek çok rahatça sitenize insan çekebilirsiniz.

Evet açarsam o tür bir site açmayı düşünüyorum trafik satın mı alınmalı yoksa organik mi olmalı fark eder mi?

Satın alırsanız pahalıya patlar ve beklentinizi karşılamayabilir organik yaparsanız biraz emek verirsiniz örneğin sosyal medyadan yaparsanız eninde sonunda birkaç videonuz patlar ve sitenize organik trafik çekersiniz sadece hayal gücünüzü kullanın örneğin pazarlayacağınız ürünün kısa bir videosu ile küçük bir içerik üretin

Size örnek bir video bırakıyorum bu içerik üreticisi bu videoda 250k like almış en kötü 10.000 kişi fiyatını merak edip sitesine girmiştir en kötü 2.000 kişi ise bunu satın almıştır

Satın alırsanız pahalıya patlar ve beklentinizi karşılamayabilir organik yaparsanız biraz emek verirsiniz örneğin sosyal medyadan yaparsanız eninde sonunda birkaç videonuz patlar ve sitenize organik trafik çekersiniz sadece hayal gücünüzü kullanın örneğin pazarlayacağınız ürünün kısa bir videosu ile küçük bir içerik üretin

Size örnek bir video bırakıyorum bu içerik üreticisi bu videoda 250k like almış en kötü 10.000 kişi fiyatını merak edip sitesine girmiştir en kötü 2.000 kişi ise bunu satın almıştır
İlk site kurulduğunda arama barından arandığında çıkmadığıni duydum o nasıl düzeltilecek ?

Bilmiyorum maalesef ama trafik çekerseniz üstlere çıkabilir diye tahmin ediyorum sonuçta boş site neden en üstte çıksın ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı