Site tasarımı nasıl olmuş?

Link atabilir misin?

Güzel olmuş, fakat fontu pek beğenmedim.

Çoğu yazının bold olması biraz garip gözükmüş onun dışında gayet iyi. Font'dan dolayı da olabilir emin olamadım o kısmına.

Böyle minimal ve yumuşak tasarımları seviyorum. Şimdilik aklıma tek bir öneri geldi. Yazılımların örnek görselleri biraz daha geliştirilebilir bence. Bir tane büyük resim koyarsınız alt bölüme. Diğer görselleri görüntülemek için kaydırma işlemi yapılır. Hepsiburada'daki ürün görselleri gibi.

Elinize sağlık, yaptığınız işe çok saygı duyuyorum. Ne çok göz yoruyor ne çok bayat kalıyor, tam ortayı tutturmuşsunuz şahsi fikrim, tekrardan elinize sağlık.

Ben beğendim sade ve hoş duruyor elinize sağlık.

Test aşamasında olan bir kısım orası zaten. Bilgi için teşekkürler, değerlendireceğim.
@300319 sitenin linkini atabilir misin?

Link atmak yasak maalesef. Ek olarak şu an LocalHost üzerinde çalışıyor.

2. Fotoğraftaki yazı boyutu 2-3px daha fazla olabilir. Güncelleme notları kısmının arka planı beyazdan çok hafif açık bir gri olursa, çerçevelerde şu anki arka plandaki gri olursa çok daha iyi olur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…