- Makaleler
- 63
Hocam yoksa karanlık tema güzel gider bu tasarıma.
O İngilizce dil ile birlikte gelecek.
Ek olarak yama notlarımızı paylaşacağımız bir sayfamız var.
Hocam yoksa karanlık tema güzel gider bu tasarıma.
@300319 hocam her güncelleme ile daha güzel hale geliyor ama bence navbar tasarımı değişmeli, daha modern olmalı. Eğer kullanıyorsanız swiper.js kütüphanesine bakmanızı öneririm, işinize yarayacaktır.
Anladım hocam.O İngilizce dil ile birlikte gelecek.
Ek olarak yama notlarımızı paylaşacağımız bir sayfamız var.
Eki Görüntüle 1126281
Rica ederim hocam front-end ile ilgili yerlerde görüş belirtilirim. Sormak istediğiniz bir kısmı varsa sitenin sorabilirsiniz.Benim de menü pek hoşuma gitmiyor. Bakalım. Teşekkür ederim öneri için.
Rica ederim hocam. Front-End ile ilgili yerlerde görüş belirtilirim. Sormak istediğiniz bir kısmı varsa sitenin sorabilirsiniz.
Güzel duruyor, bir CSS ayarı çekerseniz buna kullanılır. Temeli iyi yaniHocam, menü üzerine bir arama motoru ekleyeceğim. Güzel bir arama motoru tasarımını ihtiyacım var. Arşivimde şöyle bir şey var. Bunu yeniden tasarlasam işimi görür sanırım.
Eki Görüntüle 1126288
Her şeyden önce sade, bu en önemlisi. Ayrıca renk uyumları vesaire şahane görünüyor. Emeğinize sağlık hocam.@AJFA hocam görüşlerinizi merak ediyorum.
Merhabalar, son 3 aydır gerek masaüstü yazılımları, gerek iş güç derken siteyi yazmaya pek vaktim olmadı. Son 1 hafta içinde biraz kod düzenlemesi ve geliştirme yaptım.
Görüşlerinizi bekliyorum.
Eki Görüntüle 1126239
Eki Görüntüle 1126240
Eki Görüntüle 1126241
Burası yazılımlar sayfası;
Eki Görüntüle 1126242
Eki Görüntüle 1126243
Not: Site responsive uyumludur.
Kullanılan teknolojiler: HTML, CSS, JS, PHP, MySQL
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.