Site tasarımı nasıl olmuş?

Her şeyden önce sade, bu en önemlisi. Ayrıca renk uyumları vesaire şahane görünüyor. Emeğinize sağlık hocam.

Mümkün olduğunca kullanıcı dostu, temiz bir tasarım çalışması tasarlamaya çalıştım hocam. Güzel yorumunuz ve düşünceniz için teşekkür ederim.

Karanlık versiyondan daha iyi olmuş. Boşluklar eşit olmuş, o sorunu halletmişsin. Daha derli toplu duruyor.

Arka plan rengini biraz daha açmanı öneririm.

Karanlık versiyondan daha iyi olmuş. Boşluklar eşit olmuş, o sorunu halletmişsin. Daha derli toplu duruyor.

Sizin önerilerine kulak astım hocam hep. Siz işinizi profesyonel yaptığınızı biliyorum. Sizin gibi işini iyi yapan birinden yardım aldığım için mutluyum Tekrar teşekkür ederim size.

Sizin önerilerine kulak astım hocam hep. Siz işinizi profesyonel yaptığınızı biliyorum. Sizin gibi işini iyi yapan birinden yardım aldığım için mutluyum Tekrar teşekkür ederim size.
Yazılımlar sayfasındaki bu boşluk farkını düzeltirsen daha kusursuz görünür.

Alttaki 3 buton da yan yana olsun bence.

Eline sağlık harika olmuş maaşallah.

Evet, yalnız indir ve diğer butonlar en üstte olsa daha iyi olabilir. İnsanların gözüne çarpması açısından.

Olabilir aslında. Zaten veri tabanına bağlı. 2 tane indirme linki koyabilirim. Hem üste hem alta.

Veya alt kısımda indirme butonunu 2 buton genişliğine getirip diğer 2 butonu alta yarım yarım koysam ve indirme butonuna küçük bir animation infinite ile efekt versem gayet dikkat çekici olur gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…