PHP Site taslak denemesi - bölüm 2

@Bayram Reis temel alt yapısı WinForm, lakin içinde kendi özel olarak yazdığım sınıflar var.

@RufatM Tüm yazılımlar bir çatı altında kendi sitemde duracak. Sitenin tek amacı programlar için değil tabii ki. Açılınca detaylı inceleme şansınız olacaktır.
Dil ve temanın arkası şeffaf olsa daha hoş bir görüntü olabilir.
 
Forum içerisinde bildiğim kadarıyla özel bilgi vermek yasak.
Özel bilgi vermeyeceğim hocam.
Mail üzerinden teklifte bulunacağım.

1713862600722.png

UI tasarım çöp ama işlevi çok.
Hâla betada ve gelişim aşamasında.

İş birliği olmasa da tekliflerim var.
 
Son düzenleme:
Özel bilgi vermeyeceğim hocam.
Mail üzerinden teklifte bulunacağım.

Eki Görüntüle 2176367
UI tasarım çöp ama işlevi çok.
Hâla betada ve gelişim aşamasında.

İş birliği olmasa da tekliflerim var.
Konuyu dağıtıyorsun ama konuyu çok dağıtmadan ben de bi şey söyleyeyim. IP adresi yanlış. Lokal adres gösteriyorsun. Ağa o IP adresiyle çıkmıyor. UI tasarım için de azıcık renk paleti çalış, birazda temel C# çalış.
 
Ben koca koca butonlarin ve gorsellerin yer aldigi UI tasarimlarini sevmiyorum. Maksimum bilgi iceren kompakt tasarimlar hosuma gidiyor ama bu gunumuz trendine biraz aykiri o sebeple gorsel olarak yorum yapamayacagim. Bence goze hos gorunuyor ve Dark tema olmasi gayet guzel bir hareket. Tek minor elestirim Glow'un kendi dark temasindaki renk paleti ile web sitesinin dark temasinin palet uyumsuzlugu belki rahatsiz edici olabilir. Tercihen ayni elden cikan uygulamalarda benzer font, benzer renk kullanilmasi marka bilinirliligine cok katki yapar; UI'ci arkadas varsa aramizda daha dogru bilgi verir.

---

Bence bir yazilim hakkinda bilgi vermenin birinci yolu "feature list" olmasi. Yani Glow'dan alinmis ekran goruntusu yerine neler yapiyor ( tercihen rakiplerinin yapamadigi neleri yapabiliyor ) bunlari iceren bir paragraf daha aciklayici olur. Ornegin her core icin tmp gosteriyor mu, bagli monitorlerin kac Hz frekansla yenilendigini gosteriyor mu vs gibi. Yapamamasi sorun degil, ornek veriyorum yalnizca. Kullanici ne gormek istiyorsa onu yapmasi yeterli.

Ayrica binary download edebildigimiz sistemlerde SHA256 (ya da herhangi bir hash ) kodu olmali ki MTM savunmasi olsun.
Ornek:
1714071334829.png

Bu dediklerim belki vardir fakat ben fark etmemisimdir, yine de yaziyorum faydasi dokunabilecegi icin.
 

Geri
Yukarı