W Wildwolf728 Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #1 İyi akşamlar. Ben site yapıyorum ama butonu sağ üst köşeye nasıl alacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2022
İyi akşamlar. Ben site yapıyorum ama butonu sağ üst köşeye nasıl alacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Çözüm K K kaan.w 1 Aralık 2022 CSS:Panoya kopyala .container { position: relative; } .button { position: absolute; top: 0; right: 0; }
CSS:Panoya kopyala .container { position: relative; } .button { position: absolute; top: 0; right: 0; }
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.804 Makaleler 3 Çözümler 59 1 Aralık 2022 #2 CSS:Panoya kopyala body{ background:url(“x”) no-repeat top right; } Artı 0 Eksi
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.423 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #3 CSS:Panoya kopyala .container { position: relative; } .button { position: absolute; top: 0; right: 0; } Artı 0 Eksi Çözüm
CSS:Panoya kopyala .container { position: relative; } .button { position: absolute; top: 0; right: 0; }
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.804 Makaleler 3 Çözümler 59 1 Aralık 2022 #4 kaan.w dedi: CSS:Panoya kopyala .container { position: relative; } .button { position: absolute; top: 0; right: 0; } Genişletmek için tıkla... Hocam bende bu işte yeniyim de acaba attığım kod da aynı işlevi görmez mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
kaan.w dedi: CSS:Panoya kopyala .container { position: relative; } .button { position: absolute; top: 0; right: 0; } Genişletmek için tıkla... Hocam bende bu işte yeniyim de acaba attığım kod da aynı işlevi görmez mi?
KS KS W Wildwolf728 Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #5 Yukapian dedi: Hocam bende bu işte yeniyim de acaba attığım kod da aynı işlevi görmez mi? Genişletmek için tıkla... Kanka çok sağ ol. Artı 0 Eksi
Yukapian dedi: Hocam bende bu işte yeniyim de acaba attığım kod da aynı işlevi görmez mi? Genişletmek için tıkla... Kanka çok sağ ol.
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.423 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #6 Yukapian dedi: Hocam bende bu işte yeniyim de acaba attığım kod da aynı işlevi görmez mi? Genişletmek için tıkla... Tam anlamadım sizin attığınızı. Position ile yapılması daha sağlıklı olur bence. Artı 0 Eksi
Yukapian dedi: Hocam bende bu işte yeniyim de acaba attığım kod da aynı işlevi görmez mi? Genişletmek için tıkla... Tam anlamadım sizin attığınızı. Position ile yapılması daha sağlıklı olur bence.