HTML nasıl konumlandırılır?

mertks77

Hectopat
Daha fazla  
Selam HTML ile sayfa yazıyorum fakat left.

Screenshot_5.png

Screenshot_4.png

V

Screenshot_3.png

S. Gibi şeylerle konumlandırma yapmayı deniyorum fakat çalışmıyor yalnızca ulli etiketi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle <center> kullanmamaya özen gösterin, <center> HTML5 tarafından desteklenmeyen eski bir etikettir. Şu an güncel tarayıcılar bunu hala daha destekleseler de ilerde destekleyeceklerinin herhangi bir garantisi yok. Onun yerine CSS ile yapın ortalama işlemlerini.

Onun dışında ne yapmak istediğinizi tam anlamadım, biraz detaylandırırsanız sevinirim. En alttaki resimde li'yi değil img etiketine float: left; vermişsiniz.

Öncelikle <center> kullanmamaya özen gösterin, <center> HTML5 tarafından desteklenmeyen eski bir etikettir. Şu an güncel tarayıcılar bunu hala daha destekleseler de ilerde destekleyeceklerinin herhangi bir garantisi yok. Onun yerine CSS ile yapın ortalama işlemlerini.

Onun dışında ne yapmak istediğinizi tam anlamadım, biraz detaylandırırsanız sevinirim. En alttaki resimde li'yi değil img etiketine float: left; vermişsiniz.
hm daha yeniyim denedim fakat olmadı discordunuz varsa ordan devam edebilirmiyiz?

Resmi Center verip ortalamışsınız sonrasında float left yazıp sola yaslamayı denemişsiniz burada ilk Center'e gördüğü için sola yaslamıyor img üzerinden Center etiketlerini kaldırısanız float a veridğiniz hareketi yapacakır. web tasarım a yeni başlıyorsanız bootstrap i inceleyebilirsiniz

Merhaba, w3schools kaynaklarını incelerseniz tüm detaylarıyla öğrenebilirsiniz. Yeni başlayan tüm arkadaşlar faydalanabilir. Web tasarım işi karışık gözükse de aslında mantıksal olarak basittir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı