Sitede yetkili üye seçimi neye göre yapılıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

teknokurt

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba değerli Technopat sakinleri. Sakıncası yoksa bir mazuratım var. Sitede süper moderatör seçimleri neye göre yapılıyor merak ediyorum. Sitede bu görevi hak edecek üyeler olmasına rağmen bu üyeler neden yetkili de değil, ceza ve uyarılar yüzünden mi bu üyeler secilmiyor? Bu kadar siteye hizmet eden bazı üyelere tolerans gosterilemiyor mu? Bence bunlara yetki verseniz kimsenin itirazı olmaz.

@BERWAR @Neurevt @CJack60 @BilgisayarKurdu @FurkanEmir41 @Nazım Paşa

Bunlar gibi üyeler süper moderatör olmaya vasıflı kişiler değil mi? Bir de bunlar arasından BERWAR adlı kullanıcı dikkati mi çekti bu kadar mesaj atmış, galiba sitede de çok seviliyor, ya da sevilmiyordu bilmiyorum orasını bu üye neden yetkili değil? Yetkili olmak için vasıfsız biri mi?

Bazı kullanıcılarda da katkıda bulunan yazısı var avatarlarının yanında bu yazı niye çoğu kişide yok?

Biraz fazla soru soruyorum kusura bakmayın. Lütfen konuyu kilitlemeyin.

Moderatör alımları üyenin mesaj sayısına göre değerlendirilmiyor. Yönetim tarafından uygun görülen, belirli şartlara uyan herkes moderatör olabilir. Tabii ki kişinin de istemesi gerekli.
Bazı kullanıcılarda da katkıda bulunan yazısı var avatarlarının yanında bu yazı niye çoğu kişide yok?

Yönetim tarafından uygun görülen kişilere verilen bir unvandır. ''Katkıda Bulunan'' deyince kastedilen sadece konuları cevaplayıp, insanlara yardım etmek değildir. Sosyal içindeki kurallara uyma, güzel üslup kullanma gibi şeyleri de içerir.

Tamam da mesaj sayısına göre değerlendirilmiyor eyvallah. Peki bu üyelere tolerans gösterilemiyor mu? Bazen görüyorum saçma sapan kişiler bile yetkili olabiliyor. Bu dediğim üyelere hiç teklif yapıldı mi? Yapıldıysa onlar mı reddetti? Technopat gibi kaliteli bir forumun bu kadar bana göre yetkili olmayı hak etmiş kişiler varken başka hak etmeyenlerin bu yetkiye sahip olması tuhafıma gidiyor açıkçası.

başka hak etmeyenlerin bu yetkiye sahip olması tuhafıma gidiyor açıkçası.
Bunu siz yargılayamazsınız. Kimin hak edip etmeyeceğini üyeler değil, yönetim karar verir.

Konuya üstü kapalı bir şekilde bakıyorsunuz. Sadece hak etmek yetmiyor, olacak kişiye de şartlar uygun olması gerekiyor. Özgür bir seçimdir bu, herkes istemek zorunda değil.

Bazen görüyorum saçma sapan kişiler bile yetkili olabiliyor.
Bu gibi ithamlar hiç hoş değil, lütfen dikkat edin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı