Merhaba değerli Technopat sakinleri. Sakıncası yoksa bir mazuratım var. Sitede süper moderatör seçimleri neye göre yapılıyor merak ediyorum. Sitede bu görevi hak edecek üyeler olmasına rağmen bu üyeler neden yetkili de değil, ceza ve uyarılar yüzünden mi bu üyeler secilmiyor? Bu kadar siteye hizmet eden bazı üyelere tolerans gosterilemiyor mu? Bence bunlara yetki verseniz kimsenin itirazı olmaz.
@BERWAR @Neurevt @CJack60 @BilgisayarKurdu @FurkanEmir41 @Nazım Paşa
Bunlar gibi üyeler süper moderatör olmaya vasıflı kişiler değil mi? Bir de bunlar arasından BERWAR adlı kullanıcı dikkati mi çekti bu kadar mesaj atmış, galiba sitede de çok seviliyor, ya da sevilmiyordu bilmiyorum orasını bu üye neden yetkili değil? Yetkili olmak için vasıfsız biri mi?
Bazı kullanıcılarda da katkıda bulunan yazısı var avatarlarının yanında bu yazı niye çoğu kişide yok?
Biraz fazla soru soruyorum kusura bakmayın. Lütfen konuyu kilitlemeyin.
@BERWAR @Neurevt @CJack60 @BilgisayarKurdu @FurkanEmir41 @Nazım Paşa
Bunlar gibi üyeler süper moderatör olmaya vasıflı kişiler değil mi? Bir de bunlar arasından BERWAR adlı kullanıcı dikkati mi çekti bu kadar mesaj atmış, galiba sitede de çok seviliyor, ya da sevilmiyordu bilmiyorum orasını bu üye neden yetkili değil? Yetkili olmak için vasıfsız biri mi?
Bazı kullanıcılarda da katkıda bulunan yazısı var avatarlarının yanında bu yazı niye çoğu kişide yok?
Biraz fazla soru soruyorum kusura bakmayın. Lütfen konuyu kilitlemeyin.