Sitedeki modlarda virüs var mıdır?

sogukoralet

Centipat
Daha fazla  
Hocam selam. Minecraft roleplay sunucusu kurmak için mod arıyordum ve şöyle bir şey buldum. Arkadaş bir dosya çalışıtırıyor ve Minecraft modları iniyor ama sıkıntı bu niye CMD de oluyor? Sizce virüs var mıdır bunda? Adamları tanıyorum gayet iyi modlar yapıyor fakat CMD olunca bir tırstım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam selam. Minecraft roleplay sunucusu kurmak için mod arıyordum ve şöyle bir şey buldum. Arkadaş bir dosya çalışıtırıyor ve Minecraft modları iniyor ama sıkıntı bu niye CMD de oluyor? Sizce virüs var mıdır bunda? Adamları tanıyorum gayet iyi modlar yapıyor fakat CMD olunca bir tırstım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bazı Minecraft modları virüs oluyor CMD açılmasını bende anlamadım ne için ama RAT falan olabilir çok fazla bunun gibi mod vb. indirdim.

hocam .jar dosyalarını cmd ye kurdurmak çok zor bir iş ben yazılım mühendisi olmama rağmen zor yapacağım birşey. yüksek ihtimalle RAT dır

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı