Sitedeki sorunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

147472

Kilopat
Makaleler
3
Bu sitedeki konu mesajlarını neden sürekli düzenliyorsunuz ve yaptığınız şeyin kanundaki yerinden haberiniz var mı? Alıntı yapan kişiye faturayı kesmek çok komedi ve saçmadır. Yanlış yazımı yapana kesin şu faturayı. Bazı kuralların değiştirilmesinden yanayım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dediklerinin hepsine katılmasam da yanlış yazan adamın mesajını alıntılayınca ban yemeyi ben de çözemedim. Geçen uyarmayın rapor edin adında bir mesaj ile ilgili banlanmışım forum kurallarında ben kişiyi uyarmayın rapor edin isimli bir şey görememiştim.

Tamam.

Mesajları düzenlemeyelim mi şimdi, ne yapalım?
Evet, onu diyorum işte.

Onun yüzünden ceza yedim akşam.

@alyhisa Alıntı yapıldığı zaman yanlış çoğalıyor. Moderasyon ekibi hem yanlış mesajı hem de alıntı yapılan yerdeki kısım düzenlenmek zorunda kalıyor.
Bu da ek yük oluşmasına sebep veriyor.

Mesajları düzenleyerek alıntı yapsanız veyahut etiket sistemini kullanırsanız ceza almazsınız.

Kural 26:
  • Kuralları ihlal eden kullanıcıları konusunda mesaj atarak uyarmak ceza nedenidir. Bu gibi durumlarda şikayet edilecek mesajın altında bulunan "Rapor Et" butonunun kullanılması gerekmektedir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…