Siteler arası uçuk fiyat farkı

tolga3840

Decapat
Katılım
18 Ağustos 2019
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben yeni PC topluyorum ve dikkatimi bir şey çekti. MediaMarkt ve Vatan'da Ryzen 5 1600 işlemci 1000 TL civarı fakat N11, İncehesap gibi sitelerde 570-620 arasında. Haliyle bu kadar fark olunca insan bir şüphe duyuyor. Sizce diğer sitelerden almak sıkıntı olur mu? Bu kadar farkın sebebi ne olabilir?

Amd Ryzen 5 1600 Am4 Soket 3.4ghz - 3.6ghz 16mb 65w - n11.com

Mesela buradan almayı düşünüyorum.
 
Vatan, MediaMarkt, Teknosa gibi mağazaların fiziksel dükkanları olduğu için burdan kastım mesela senin ilinde mutlaka bir tane Vatan,Teknosa gibi marketler vardır. Bu marketlerde elektrik,doğalgaz,su,personel maaşı,güvenlik,kira cart curt derken adamlara para lazım oluyor. O parayı çıkarmak içinde fiyatı yükseltiyorlar. Diğer N11 gibi mağazalarda tek bir dükkanı var adamın ordan sipariş alıp gönderdiği için masrafı az oluyor.
Bu arada R5 1600 yerine 2.nesil tercih edebilirsiniz. Satın alım yaparken satıcının yorumlarına ve geri bildirimlerine mutlaka bakın!
 
yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.kafamda soru işareti kalmadı. önerilerinizi de dikkate alacağım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı