Sitelerde gösterilen altyapı hızı doğru mudur?

1 hafta önce altyapı hızıma baktığımda 17 gösteriyordu ki bu aylar önce 70-75 arasındaydı. Türk Telekom'a sordum , 72 desteklediğini söyledi ve firmaların kiraladığı altyapının hızını gösterdiğini söyledi. Kısaca bence doğru değil.

1 hafta önce altyapı hızıma baktığımda 17 gösteriyordu ki bu aylar önce 70-75 arasındaydı. Türk Telekom'a sordum, 72 desteklediğini söyledi ve firmaların kiraladığı altyapının hızını gösterdiğini söyledi. Kısaca bence doğru değil.
Yani aslında doğru gösteriyor. Ancak 1-2 haftadır sorgulama sistemlerinde bir sorun var. Çoğu kişide 17 Mbps olarak gösteriyor, ben de dahil. Binamda çoğu daireleri 100 Mbps desteklediğini gösterirken bazı daireleri 17 Mbps olarak gösteriyor. Gündüz saatlerinde hepsini 100 gösteriyor.

Arkadaşın sorusuna gelirsek bina içi tesisat sağlamsa çoğunlukla on aşşağı, on yukarı doğru gösteriyor.

Yani aslında doğru gösteriyor. Ancak 1-2 haftadır sorgulama sistemlerinde bir sorun var. Çoğu kişide 17 Mbps olarak gösteriyor, ben de dahil. Binamda çoğu daireleri 100 Mbps desteklediğini gösterirken bazı daireleri 17 Mbps olarak gösteriyor. Gündüz saatlerinde hepsini 100 gösteriyor.

Arkadaşın sorusuna gelirsek bina içi tesisat sağlamsa çoğunlukla on aşağı, on yukarı doğru gösteriyor.

Teşekkürler demek ki herkesteymiş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı