Sitelerdeki resimler yüklemiyor

Katılıyorum crome cidden bana da fark yaratıyor oyun kastığında kimin suçlu olduğunu direkt anlayıp kapatıyorum.

Opera'nın sahiplerine bakıp, nasıl güvenebiliyorsunuz anlamıyorum. Aynı şey Edge içinde geçerli daha geçen telemetri ile her adımınızın bildirildiği ortaya çıktı. Saf Chromium, Brave veya Firefox türevleri kullanın.

Dostum Opera hakkında söylediklerinle alakalı kaynak verebilir misin? Araştırdım ancak böyle bir konuya rastlamadım.

Dostum Opera hakkında söylediklerinle alakalı kaynak verebilir misin? Araştırdım ancak böyle bir konuya rastlamadım.
Çinli konsorsiyumun satın alımı ile ilgili kaynağı verdim. Opera VPN ile muhtemelen bütün verileriniz veri madenciliğinde kullanılıyor, bedava olmasının bir sebebi var tabii. Bunlar iddiadır ama Çin veya Rus menşeli hizmetlere ne kadar güvenebileceğinize siz karar verin. Microsoft'un yaptığı farklı mı peki? Hayır değil, sadece ABD daha güvenilir. Bahsi geçen iki ülkenin hukuk sistemleri verilerinizin güvenliğini teyit etmez, bu baskıcı devletler şirketlere istediklerini almak adına her şeyi yaparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…