Sitelerden virüs bulaşır mı?

Eğer virüs varsa, evet sıfırlamalısın.
1. Windows'un kendi virüs taramasıyla tara veya antivirüs uygulamalarına tarat bilgisayarı
2. Bir virüs falan çıkarsa sıfırlaman gerek maalesef.
Her virüs yediğimizde format atılacaksa ohoo.

Eğer virüs varsa, evet sıfırlamalısın.
1. Windows'un kendi virüs taramasıyla tara veya antivirüs uygulamalarına tarat bilgisayarı.
2. bir virüs falan çıkarsa sıfırlaman gerek maalesef.

Antivirüs programlarının temel işlevi, anlık koruma sağlarken, aynı zamanda zararlı yazılımı tespit etmek, karantinaya alarak çalışmasını engellemek, isteğiniz doğrultusunda dosyayı temizlemek veya silmektir. Format her zaman gerekli değildir. Format sisteminiz çalışamaz hale gelmediği müddetçe başvurulmaması gereken bir yöntem.

Her virüs yediğimizde format atılacaksa ohoo.
Evet küçük virüsler bir şey değil ama PC'yi zorlayan vb. virüsler olursa atılması gerek.
Antivirüs programlarının temel işlevi, anlık koruma sağlarken, aynı zamanda zararlı yazılımı tespit etmek, karantinaya alarak çalışmasını engellemek, isteğiniz doğrultusunda dosyayı temizlemek veya silmektir. Format her zaman gerekli değildir. Format sisteminiz çalışamaz hale gelmediği müddetçe başvurulmaması gereken bir yöntem.
Ben de zaten PC'yi zorlayan virüslerden bahsetmek istedim yani PC'yi çalışamaz hale getiren virüs olursa format gerekli.

Evet küçük virüsler bir şey değil ama PC'yi zorlayan vb. virüsler olursa atılması gerek.

Ben de zaten PC'yi zorlayan virüslerden bahsetmek istedim yani PC'yi çalışamaz hale getiren virüs olursa format gerekli.
O şekilde belirtin o zaman, O mesajınızı gören biri korkuya kapılıp, gereksiz yere formatla uğraşabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı