Sitem.com.tr güvenili midir?

bonjour

Megapat
Daha fazla  
Bahsi geçen siteden işlemci alacağım ancak ilk defa isimlerini duydum, bu firma nasıldır? Güvenebilir miyim acaba? Ürün için 4K civarı bir ödeme yapacağım, ürün açıklamasında pek bilgi bulamadım garanti gibi şeyler için.

Hangi işlemciyi ne fiyata buldunuz? Belki yakın fiyata farklı güvenilir bir sitede buluruz.

Valla ürünü verirsem ben almadan biri kapar diye korktum zira 3.600₺'ye amazon.com.tr'de vardı cuma günü kendi ürünleri gitti. Diğer siteler uçuk veriyor, başak sitelerde de yakın fiyata satan var ama onlara da güvenmedim. Ürün: Amd Ryzen 9 3900X 3.8/4.6GHz AM4 100-100000023BOX Kutulu İşlemci
Garanti yoksa almayın kesinlikle.

Garanti yok değil, yazmıyor sadece. Sormak lazım.

Tahminimce ellerinde ürünün stoğu yok. Siz parayı verdikten sonra sipariş geçecekler. Çünkü İtopya'da da aynı fiyata var ancak stokta yok. Stoklarında 3900X bulunan diğer teknoloji sitelerinde 4100₺ üzerinde satılıyor.
Ben olsam riske girmezdim. Çünkü diğerleri 4100'ün üzerinde satarken 3700₺ beni kıllandırdı.

En uygun burada buldum.

Tahminimce ellerinde ürünün stoğu yok. Siz parayı verdikten sonra sipariş geçecekler. Çünkü İtopya'da da aynı fiyata var ancak stokta yok. Stoklarında 3900X bulunan diğer teknoloji sitelerinde 4100₺ üzerinde satılıyor.
Ben olsam riske girmezdim. Çünkü diğerleri 4100'ün üzerinde satarken 3700₺ beni kıllandırdı.

En uygun burada buldum.

Cuma günü amazon.com.tr'de 3.600₺, pazar gününe kadar da n11'de 3.750₺ gibi fiyatlara sayılıyordu. Bir anda yükseldi fiyatlar, anakart ve soğutucu aldım işlemci bütçem 3.750₺ bekliyorum. Önümüzdeki haftaya kadar da beklemeyi düşünüyorum.
Akakçe üzerinden satış yapıyor. Puanı yüksek, yorumlarıda iyi. Alınabilir gibi geliyor bana

Sadece 2 yorumu var diye gördüm ben?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı