Fiyatları çok uygun gözüküyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
İsmini ilk defa duydum. Bence çok güvenli olmaz ama illa almak istiyorsanız güvenli ödeme ve iade sözleşmesi olmasına dikkat edin derim.
Alacağımdan değil sadece fiyat farkını göstermek için sepete ekledim. Teknobiyotik ve Sinerji'den 70-80 lira fazla verip almak daha mantıklı. En azından 12nm gelmesinin garantisi var.Bence r5 1600 alacaksanız Teknobiyotikten alın. Teknobiyotikte satılan r5 1600 12nm yeni nesil bir işlemci, sitem.com.tr sitesinde satılan şansına göre ya 14nm ya 12nm. Bence şansa bırakma 30-40 tl için çünkü 12nm r5 1600'ün çok daha iyi bir işlemci olduğu âşikar.
Yorumlarına baktım genel olarak bir sıkıntı göremedim. Müşteri hizmetleri falan da var. Şikayetvar sitesinde de bir şikayet göremedim. Bence alınabilir, tahminimce ürünler incehesap gibi yurt dışından geliyor o yüzden ucuz. Tabi bu sadece tahmin.Alacağımdan değil sadece fiyat farkını göstermek için sepete ekledim. Teknobiyotik ve Sinerji'den 70-80 lira fazla verip almak daha mantıklı. En azından 12nm gelmesinin garantisi var.![]()
Bilgisayarımın ekran kartı hariç tüm parçalarını ordan aldım. Müşteri hizmetleri mükemmel size her konuda yardımcı olabilir. İstersen Kağan Arslan aracılığıyla size ulaştım de sahada yardımcı olurlar.![]()
Kargo ücreti olmasa ve işlemci 12nm olsa daha mutlu olurdum ama neyse.Bilgisayarımın ekran kartı hariç tüm parçalarını ordan aldım. Müşteri hizmetleri mükemmel size her konuda yardımcı olabilir. İstersen Kağan Arslan aracılığıyla size ulaştım de sahada yardımcı olurlar.![]()
İstersen müşteri hizmetleri ile temasa geç ellerinde var mı sor. Varsa eski stok bitsin diye koymamış olabilirler.Kargo ücreti olmasa ve işlemci 12nm olsa daha mutlu olurdum ama neyse.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.