Sitem.com.tr'den alışveriş yapılır mı?

Fiyatları çok uygun gözüküyor.

ss.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:

Bence r5 1600 alacaksanız Teknobiyotikten alın. Teknobiyotikte satılan r5 1600 12nm yeni nesil bir işlemci, sitem.com.tr sitesinde satılan şansına göre ya 14nm ya 12nm. Bence şansa bırakma 30-40 tl için çünkü 12nm r5 1600'ün çok daha iyi bir işlemci olduğu âşikar.

Bence r5 1600 alacaksanız Teknobiyotikten alın. Teknobiyotikte satılan r5 1600 12nm yeni nesil bir işlemci, sitem.com.tr sitesinde satılan şansına göre ya 14nm ya 12nm. Bence şansa bırakma 30-40 tl için çünkü 12nm r5 1600'ün çok daha iyi bir işlemci olduğu âşikar.
Alacağımdan değil sadece fiyat farkını göstermek için sepete ekledim. Teknobiyotik ve Sinerji'den 70-80 lira fazla verip almak daha mantıklı. En azından 12nm gelmesinin garantisi var. :D

Alacağımdan değil sadece fiyat farkını göstermek için sepete ekledim. Teknobiyotik ve Sinerji'den 70-80 lira fazla verip almak daha mantıklı. En azından 12nm gelmesinin garantisi var. :D
Yorumlarına baktım genel olarak bir sıkıntı göremedim. Müşteri hizmetleri falan da var. Şikayetvar sitesinde de bir şikayet göremedim. Bence alınabilir, tahminimce ürünler incehesap gibi yurt dışından geliyor o yüzden ucuz. Tabi bu sadece tahmin.

Bilgisayarımın ekran kartı hariç tüm parçalarını ordan aldım. Müşteri hizmetleri mükemmel size her konuda yardımcı olabilir. İstersen Kağan Arslan aracılığıyla size ulaştım de sahada yardımcı olurlar. 😊
Bilgisayarımın ekran kartı hariç tüm parçalarını ordan aldım. Müşteri hizmetleri mükemmel size her konuda yardımcı olabilir. İstersen Kağan Arslan aracılığıyla size ulaştım de sahada yardımcı olurlar. 😊

Dosya Ekleri

• 13DD7FA6-0828-482E-BE98-EE9A2B8D68F3.jpeg
    13DD7FA6-0828-482E-BE98-EE9A2B8D68F3.jpeg
    94,2 KB · Görüntüleme: 653
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı