Sitem hakkında öneriler

Şahsi fikirlerim:
  • Şu resimler ana sayfada olmamalı:
1608311902676.png
  • "hüseyin kaya" logosu headera eklenebilir ama çok mühim değil. Daha hoş duracağını düşünüyorum.
  • Ayrıca, 2 tane sosyal medya bağlantısı için çok büyük bir footer kullanmışsınız. Biraz daraltılmalı.

Bunlar dışında gayet şık ve basit bir site olmuş. Mor temayı da beğendim.

Sitenin amacını pek anlayamadım, ilk bakışta portfolio olduğunu düşündüm fakat neden 'format sonrası yapılması gerekenler' tarzında bir içerik mevcut anlamadım. Bence amacınızı belirleyip sitenizi ona göre şekillendirmeyi denemelisiniz.

• Mobil uyumluluk sorunları mevcut, input, hizalama, font büyüklüğü ve menü hatalarını örnek verebilirim.
  • Çeviri hataları mevcut.
  • Çalışmaların detaylarını içeren bir sayfa mevcut değil, sadece görsellerini eklemişsiniz.
  • Bir portfolioda ilk defa +8000 gibi istatiksel kullanımlar gördüm, bunun yerine diğer çalışmalarınız ya da referanslarını ekleyebilirdin.
  • Temada optimizasyon sorunları mevcut.
  • Googlebot sayfanızı kısmi olarak yükleyebiliyor, 15 kaynak yüklenmiyor.

@Netluckie Sitenin amacı portfolio fakat kendi yazdığım blogları da yayınlayacağım. Sonuç olarak bunlar benim yazılarım. Geri kalan hatalar içinse gün geçtikçe düzeltmeye çalışacağım.

@eneskt Birkaç yer hariç hazır temayı düzenledim.

Geri dönüşlerin bir kısmını site üzerinde uyguladım, kalanını vakit buldukça düzeltmeye çalışacağım.

Gözüme takılan birkaç yer. Türkçe sitede bulunmaması gereken bir kaç yanlış.
Bunlar için sitenin MO ve PO dosyalarını düzenlemek gerekiyor. Poedit uygulaması var bunun için bayağı kullanışlı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı