Çözüldü Sitem siyah ekran verip yeniden başlatılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Subramento

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
LG 27GN600-B
NVİDEA 1650
RYZEN 5 3500
24GB RAM
1TB WD BLUE HDD
500 GB SSD
RAM
24
Ekran kartı
GTX 1650
İşlemci
R5 3500
Neredeyse 2 aydır bu sorunla uğraşıyorum, genelde bu sorun CS2, R6'da başıma geliyor ve canımı çok sıkıyor, yapmadığım şey kalmadı, ilkte siyah ekran verip fanlar çok hızlı çalışmaya başlıyordu, ilk olarak sorunu çözmek için ekran kartı ve işlemcinin macununu yeniledim, artık fanlar hızlı çalışmıyor fakat siyah ekran sorunu, devam ediyor dün akşam da format atıp çözmeyi denedim fakat aynı durumda hala, yardımlarını bekliyorum, bunu bir an önce düzeltmek istiyorum.

Çözüm
1 hafta oluyor sanirsam benim latopada sistem guncellemesi gelmis guncelledim BIOS'ta da bir guncellemeler yapti ama hatirlamiyorum sonrasinda 2kere CS'ye girdim birinde girer girmez ekran gitti ve klavyenin isiklari söndü ikincisinde ise cihaz 2-3 saat açıktı sonrasında CS girdim ilk rauntta yine ayni seyi yaptı. Sorunu anlayamadim CS'den mi kaynakli cihazdami problem var birkaç oyunda daha deneyeceğim bakalım.

Ben şu anda sorunu geçiçi olarak çözdüm. Afterburner'den Power limiti 100'e çektim ısi limitini 75'e fanıda manuel 70'e aldım ve çözüldü.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı