- Makaleler
- 3
Inno3D RTX3070 ICHILL x4 8GB 256Bit GDDR6 EKRAN KARTI
kampanyalı Inno3D RTX3070 ICHILL x4 8GB 256Bit GDDR6 EKRAN KARTI özellikleri, fiyat bilgisi, taksit seçenekleri ile hemen satın al.
Ben linkteki ürünü aldım ama benden sonra stok bitti sizce para iadesi mi olur yoksa gelir mi?Inno3D RTX3070 ICHILL x4 8GB 256Bit GDDR6 EKRAN KARTI
kampanyalı Inno3D RTX3070 ICHILL x4 8GB 256Bit GDDR6 EKRAN KARTI özellikleri, fiyat bilgisi, taksit seçenekleri ile hemen satın al.www.sitem.com.tr
![]()
![]()
Ben aldım hocam o esnada 'Stok var' ibaresi vardı yani.Adığınızda stok varsa gelir siz yine de satan kişiyle iletişime geçip sorun.
Hayırlı olsun hocam yakışıklı kartmışBen linkteki ürünü aldım ama benden sonra stok bitti sizce para iadesi mi olur yoksa gelir mi?Inno3D RTX3070 ICHILL x4 8GB 256Bit GDDR6 EKRAN KARTI
kampanyalı Inno3D RTX3070 ICHILL x4 8GB 256Bit GDDR6 EKRAN KARTI özellikleri, fiyat bilgisi, taksit seçenekleri ile hemen satın al.www.sitem.com.tr
![]()
![]()
Sağolasın mesaj yazdım sabaha belli olur artık.Hayırlı olsun hocam yakışıklı kartmışSatıcıyı aramanızı tavsiye ederim.
Son stoğu almışsınız işte hocam. Gelir ürün bir sıkıntı çıkmazsa.Ben linkteki ürünü aldım ama benden sonra stok bitti sizce para iadesi mi olur yoksa gelir mi?
İşte emin olamadım bazı firmalar hani stok olmamasına rağmen satışa koyuyor bu problemden dolayı sormak istedim.Son stoğu almışsınız işte hocam. Gelir ürün bir sıkıntı çıkmazsa.
Anladım hocam gelir ya hayırlı olsun.İşte emin olamadım bazı firmalar hani stok olmamasına rağmen satışa koyuyor bu problemden dolayı sormak istedim.
İnşallah. Teşekkür ederim.Anladım hocam gelir ya hayırlı olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.