Veri tabanı tutacağım ama eşleştirme nasıl olacak sunucu ile?
JOIN metodu ile.Plugin buldum fakat kullanıcı adı gerektirmiyor. Yani sanırım IP adresi değişince gittiği için yapmamışlar. Yani kayıt tutmayan bir plugin.Bu konularda çok bilgim yok biliyor da olabilirsin ama servera /login komutunun plugini varsa ekleyerek yapabilirsin sanırım. Sitedeki kaydı ile giriş yapabilecek şekilde.
Hm peki. İletişime geçebilirsen server kuran kişiler ile sana yardım edebilirler. Yardımcı olamadığım için üzgünüm.
Serveri kendim kurdumHm peki. İletişime geçebilirsen server kuran kişiler ile sana yardım edebilirler. Yardımcı olamadığım için üzgünüm.
Mantıklı. Peki Whitelist'e otomatik ekleme nasıl yapacağım?Whitelist açın. Whitelist'e siteye kayıt olanları ekleyin.
Onu anladım zaten. Türkiyedeki falan diğer server kurucuları ile iletişime geçebilirsen dedim.Serveri kendim kurdum![]()
Aynen. Tam olarak öyle.Edit: Pardon hocam sanırım siz Sonoyuncu ve Craftrise tarzı istiyorsunuz ben farklı anladım kusura bakmayın.
Bilmiyorum hocam ben arkadaşlarınızla oynayacağınız basit bir survival sunucusu zannetmiştim.Mantıklı. Peki Whitelist'e otomatik ekleme nasıl yapacağım?
Umursamazlar bile.Onu anladım zaten. Türkiyedeki falan diğer server kurucuları ile iletişime geçebilirsen dedim.
Yok hocam proje büyük ve bütçeli.Bilmiyorum hocam ben arkadaşlarınızla oynayacağınız basit bir survival sunucusu zannetmiştim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.