psonmezz Picopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #1 Merhabalar. Next.js ile bir portal yapmaya çalışıyorum, Ama sayfa adını (resimde gördüğünüz şey) değiştiremiyorum. Çözümü var mı?
Merhabalar. Next.js ile bir portal yapmaya çalışıyorum, Ama sayfa adını (resimde gördüğünüz şey) değiştiremiyorum. Çözümü var mı?
Çözüm SypeR 21 Ocak 2021 <title></title> etiketleri arasındaki içeriği aratın. Veya başlıkta geçen ismi aratın. Bulursunuz.
Danotella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 2.099 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Limburg... Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #2 Sitenin linkini atar mısın? Artı 0 Eksi
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.369 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ocak 2021 #3 <title></title> etiketleri arasındaki içeriği aratın. Veya başlıkta geçen ismi aratın. Bulursunuz. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS psonmezz Picopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #4 Danotella dedi: Sitenin linkini atar mısın? Genişletmek için tıkla... Daha yayınlamadım. SypeR dedi: <title></title> etiketleri arasındaki içeriği aratın. Veya başlıkta geçen ismi aratın. Bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Çözdüm, çok teşekkürler Artı 0 Eksi
Danotella dedi: Sitenin linkini atar mısın? Genişletmek için tıkla... Daha yayınlamadım. SypeR dedi: <title></title> etiketleri arasındaki içeriği aratın. Veya başlıkta geçen ismi aratın. Bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Çözdüm, çok teşekkürler