sarıçizmel Decapat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 429 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #1 Önceden çok kullandığım bir programlama dili vardı. Hatta sitesinde kaplumbağa ve iki tane çocuk vardı. Adını hatırlayamadım bir anda. Bilen biri yardım ederse çok sevinirim.
Önceden çok kullandığım bir programlama dili vardı. Hatta sitesinde kaplumbağa ve iki tane çocuk vardı. Adını hatırlayamadım bir anda. Bilen biri yardım ederse çok sevinirim.
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.014 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mart 2024 #2 Python'un Turtle kütüphanesi olabilir mi? PythonTurtle pythonturtle.org
sarıçizmel Decapat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 429 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #3 oynozan dedi: Python'un Turtle kütüphanesi olabilir mi? PythonTurtle pythonturtle.org Genişletmek için tıkla... Yok hayır ama Microfost'un resmi sitesinden erişilebiliyordu. Yine de teşekkür ederim.
oynozan dedi: Python'un Turtle kütüphanesi olabilir mi? PythonTurtle pythonturtle.org Genişletmek için tıkla... Yok hayır ama Microfost'un resmi sitesinden erişilebiliyordu. Yine de teşekkür ederim.
Retoucher Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2013 Mesajlar 1.099 Çözümler 46 4 Mart 2024 #4 Logo olabilir mi ?
sarıçizmel Decapat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 429 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #5 Retoucher dedi: Logo olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Logosunu tam hatırlamıyorum.
Retoucher Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2013 Mesajlar 1.099 Çözümler 46 4 Mart 2024 #6 sarıçizmel dedi: Logosunu tam hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Programlama dilinin adı "Logo"
sarıçizmel dedi: Logosunu tam hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Programlama dilinin adı "Logo"
sarıçizmel Decapat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 429 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #7 Retoucher dedi: Programlama dilinin adı "Logo" Genişletmek için tıkla... Pardon ben yanlış anlamışım Ama adında "Visual" kelimesi geçiyordu galiba.
Retoucher dedi: Programlama dilinin adı "Logo" Genişletmek için tıkla... Pardon ben yanlış anlamışım Ama adında "Visual" kelimesi geçiyordu galiba.