Siteye girip 1-2 dakika kalmak ile virüs bulaşır mı?

ahmet543

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ben biraz önce bir forumda dolaşıyordum bir siteye tıkladım. Cinsel içerikliymiş, 30-40 saniye kaldım. Ama oldukça güvensiz duruyordu. Virus bulaşma ihtimali var mıdır? Bir şey indirilmesi gözüküyor, başka kaynaktan indirmede kapalı.

Bu tarz şeylerle uğraşmak yerine Güvenli Tarama, Web Koruması gibi özellikleri bulunan bir AV bulundurun sisteminizde. Ayrıca tarayıcınıza da uBlock Origin veya AdGuard eklentisini kurun. Ayrıca hiçbir yere tıklamadıysanız ve indirmediyseniz bir şey olma ihtimali düşük ama kesinlikle olmaz değil. Bazı zararlı yazılımlar hiçbir şeye tıklamasanız da, onay vermeseniz de sisteminize bir şekilde indiriliyorlar kendi kafalarına göre. Şunlar ile tarama yapın;

Aktif olarak kullanmak için AV olarak ise Kaspersky öneririm.

Bu tarz şeylerle uğraşmak yerine Güvenli Tarama, Web Koruması gibi özellikleri bulunan bir AV bulundurun sisteminizde. Ayrıca tarayıcınıza da uBlock Origin veya AdGuard eklentisini kurun. Ayrıca hiçbir yere tıklamadıysanız ve indirmediyseniz bir şey olma ihtimali düşük ama kesinlikle olmaz değil. Bazı zararlı yazılımlar hiçbir şeye tıklamasanız da, onay vermeseniz de sisteminize bir şekilde indiriliyorlar kendi kafalarına göre. Şunlar ile tarama yapın.

Hocam tıkladım birseylere cunku adam link atmıştı bi bakın diye merak ettim bireyler sordu hepsine hayır dedim sonra karşıma siyah ekran birde 2 tane cinsel içerikli reklam cikti

Bu tarz şeylerle uğraşmak yerine Güvenli Tarama, Web Koruması gibi özellikleri bulunan bir AV bulundurun sisteminizde. Ayrıca tarayıcınıza da uBlock Origin veya AdGuard eklentisini kurun. Ayrıca hiçbir yere tıklamadıysanız ve indirmediyseniz bir şey olma ihtimali düşük ama kesinlikle olmaz değil. Bazı zararlı yazılımlar hiçbir şeye tıklamasanız da, onay vermeseniz de sisteminize bir şekilde indiriliyorlar kendi kafalarına göre. Şunlar ile tarama yapın;

Telefondaydim

Kaspersky eset birde telefonun kendi antivirusu temiz dedi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı